Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 132 (7133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai mult nedumerire decât supărare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ştiţi că de-a lungul anilor, deja mulţi, în care Simona Halep s-a aflat printre cele mai bune 10 jucătoare ale lumii, deţinând mai bine de un an chiar poziţia supremă în acest clasament, am avut faţă de ea sentimente amestecate, multă vreme renunţând chiar la a mai comenta (non)performanţele sale, pe fondul unui şir, care părea pe atunci interminabil, de eşecuri de-ale ei şi implicit de dezamăgiri de-ale mele. Pe la o bucată mi-am revizuit şi sentimentele, şi atitudinea, mai ales datorită evidentei evoluţii a Simonei, care părea decisă să atingă cota maximă, lucru care s-a şi produs. De aceea, am salutat cu maximă bucurie şi uşurare atât locul 1 pe care ajunsese, cât şi prima ei victorie într-un turneu de Grand Şlam, aceasta din urmă produsă anul trecut chiar la Roland Garros. Am crezut cu tărie că din acel moment supremaţia Simonei va fi una de durată, comparabilă cu cele ale lui Steffi Graf, Marţina Navratilova ori Serena. Nici gând, însă: Simona a intrat, aşa cum i s-a mai întâmplat de multe ori, într-o vrie aparent inexplicabilă, între declaraţiile belicoase şi prestaţiile din teren fiind o distanţă cosmică. De aici, noi dezamăgiri pentru fani, implicit şi pentru mine. Căderea ultimă, de multe locuri, o duce până pe 8, ceea ce nu e chiar un capăt de ţară. Înainte de a-mi fi produs supărare, înfrângerea asta mai degrabă m-a nedumerit, învingătoarea ei nefiind nicidecum o jucătoare de speriat. Eu cred că Simona mai are resurse de a rămâne în top 10 încă vreo 2 sau 3 ani. Şi poate chiar să redevină numărul 1 mondial. Înainte de antrenor, sunt convins că ei îi trebuie un psiholog. De aceea, aştept cu încredere următoarea bucată de sezon, cea de pe iarbă. Chiar dacă nu e suprafaţa ei favorită, nu cred că e nici a minorelor care au năvălit în tenis, aşadar se poate întâmpla orice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult nedumerire decât supărare.
 Vizualizări articol: 2149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mai mult nedumerire decât supărare3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei