Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 65 (7066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama”, la Teatrul „Matei Vişniec”

Marţi, 19 Martie 2019 (14:58:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava anunţă intrarea în producţie a spectacolului „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama” de Matei Vişniec, în regia lui Ioan Brancu, spectacol care va avea premiera vineri, 17 mai, la ora 19.00, în deschiderea Zilelor Teatrului „Matei Vişniec” 2019.

”Eroii poveştii sunt trei copii, Eliza, Adrian şi Manuela, ai căror părinţi lucrează în Italia. De copiii rămaşi acasă are grijă bunica, pisica şi căţelul. Din păcate, o situaţie mult prea cunoscută…”, transmit organizatorii.

În povestea lui Matei Vişniec, însă, într-o seară, se întâmplă ceva extraordinar: în camera copiilor apare un Extraterestru. Cei patru fac cunoştinţă şi, după ce Extraterestrul le dăruieşte bulgări de timp, un plan îndrăzneţ îşi face loc în mintea lor: îl roagă pe misteriosul lor vizitator să-i ajute să termine casa începută de părinţii lor pentru ca aceştia să se poată întoarce la ei, acasă, pentru că părinţii aşa spun, că de asta au plecat, ca să strângă bani să-şi construiască o casă nouă. Extraterestrul îi ajută, apoi le îndeplineşte cele mai arzătoare dorinţe, iar la despărţire, căci îl cheamă şi pe el cineva, acasă, nu vrea ca amintire decât nişte mărunţişuri printre care o… pijama…”  a spus regizorul Ioan Brancu.

„Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama” este un spectacol cu poveşti de adormit copiii şi de trezit uşor părinţii, adică pentru toată familia.

Distribuţia spectacolului: Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Clara Popadiuc, Răzvan Bănuţ, Alexandru Marin, Bogdan Amurăriţei, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Cătălin Ştefan Mîndru, Cosmin Panaite.

Scenografia: Ana Maria Condruz, Coregrafia: Andreea Duţă, Muzica: Cári Tibor, Light design: Lucian Moga, Video design: Andrei Cozlac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama”, la Teatrul „Matei Vişniec”.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama”, la Teatrul „Matei Vişniec”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei