Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 65 (7066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aprilie

Spitalul de Urgenţă Suceava va instala în 24 din 25 de secţii „urşi” pentru monitorizarea satisfacţiei pacienţilor în timp real

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Satisfacţia pacienţilor Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava faţă de serviciile medicale şi de îngrijire primite va fi cunoscută de conducerea spitalului în timp real, începând de luna viitoare. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat ieri că în 24 din cele 25 de secţii ale unităţii medicale va fi instalat câte un dispozitiv ExpressPod cu cinci feţe (bucuroase, neutre sau supărate), prin care se colectează în timp real feedback-ul din partea pacienţilor într-o platformă online de urmărire care permite vizualizarea tendinţelor şi emite rapoarte pe diferite subiecte – curăţenie, atitudinea medicilor/asistenţilor/infirmierilor, calitatea mâncării, calitatea serviciilor medicale, calitatea îngrijirilor, mită, dacă intenţionează să mai apeleze la serviciile spitalului etc. Întrebările sunt afişate şi se schimbă periodic. La acumularea unui anumit număr de nemulţumiri, sistemul trimite automat un e-mail de avertizare la Sistemul de Management al Calităţii Serviciilor Medicale şi la directorul de îngrijiri.

Tot ce au de făcut pacienţii este să apese pe tasta cu faţa corespunzătoare gradului lor de satisfacţie. Dispozitivele sunt aduse de firma URS Certificări, de unde şi eticheta de „urs”, cum mai sunt numite.

Un astfel de echipament a funcţionat experimental în secţia Chirurgie generală, în perioada 11-18 martie a.c., şi rezultatele au convins conducerea spitalului asupra eficienţei.

Vasile Rîmbu a subliniat că „urşii” sunt uşor de folosit şi vor fi vizibili pentru toată lumea. Pentru a evita folosirea lor de către angajaţii spitalului, ceea ce ar afecta acurateţea informaţiilor, dispozitivele vor fi amplasate în raza de acţiune a camerelor de supraveghere.

„Spre deosebire de chestionare, aici este mult mai simplu. Pacientul nu este văzut sau auzit de nimeni, poate să fie foarte sincer. Ne interesează săcunoaştem în timp real nemulţumirile pacienţilor noştri şi să găsim rapid soluţii la problemele apărute”, a declarat managerul Vasile Rîmbu. 

Singura secţie în care nu va fi amplasat un „urs” este Unitatea de Primiri Urgenţe, care are un alt regim de monitorizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Urgenţă Suceava va instala în 24 din 25 de secţii „urşi” pentru monitorizarea satisfacţiei pacienţilor în timp real.
 Vizualizări articol: 3976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Spitalul de Urgenţă Suceava va instala în 24 din 25 de secţii „urşi” pentru monitorizarea satisfacţiei pacienţilor în timp real4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei