Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 47 (7048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr de 20 de ani, fără permis, băgat în arest pentru un noian de infracţiuni la regimul rutier

Marţi, 26 Februarie 2019 (11:49:01)
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, fără permis, a ajuns în arest pentru un noian de infracţiuni la regimul rutier. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, în jurul orei 18,45, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Daciei, pe raza Oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca VW despre al cărui şofer existau indicii că nu posedă permis de conducere. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 ani din Vicovu de Sus, fusese urmărit în trafic și duminică seară, dar nu s-a reușit prinderea acestuia în flagrant.Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea 0.00 mg/l pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la sediul poliţiei oraşului Vicovu de Sus, iar în urma a verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Tânărul a fost sancționat pentru faptul că autoturismul condus nu avea asigurarea RCA valabilă, avea ITP-ul expirat, precum şi pentru faptul că nu a avut asupra sa documentele personale și cele ale autoturismului şi nu a purtat centura de siguranță obligatorie. De asemenea, s-a dispus reţinerea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.Pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind introdus în arest. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 20 de ani, fără permis, băgat în arest pentru un noian de infracţiuni la regimul rutier.
 Vizualizări articol: 1445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 20 de ani, fără permis, băgat în arest pentru un noian de infracţiuni la regimul rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei