Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 46 (7047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia a VIII-a

Luni, 25 Februarie 2019 (15:13:29)
Evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia 2019, va avea loc marţi, 5 martie, la ora 16:30, la Magnificus Plaza. Invitatele speciale de anul acesta sunt Camelia Şucu, antreprenoare, şi Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului. Camelia Şucu este, cu adevărat, o femeie de succes. Cu o carieră în afaceri de peste 20 ani, antreprenoarea Camelia Şucu este cunoscută pentru performanțele sale în domeniul imobiliar și design interior. Parcursul său i-a oferit experiențe diverse și constructive pe toate planurile - a fost, mai întâi, pionier şi organizator al cercului de rock din şcoală, a învăţat fizică, a lucrat în atelierul de lăcătuş-mecanic la Apaca, a absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti şi a fost medic într-un dispensar de comună. A performat, fără doar și poate, în zona de business dar cel mai mult se mândrește cu copiii și nepoții săi.Originară din Suceava, Roxana Dumitrache este absolventă de SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) şi masterand în studii europene şi filosofie politică la London School of Economics and Political Science. De-a lungul anilor, a lucrat la Comisia Europeană şi a făcut practică la Ministerul de Interne al Marii Britanii, însă a hotărât să se întoarcă în ţară. În prezent, Roxana lucrează în diplomaţie culturală, la ICR (Institutul Cultural Român), însă mărturiseşte că viaţa ei profesională are şi o importantă dimensiune civică.Cele două invitate vor vorbi despre poveştile lor de succes, despre curaj, viziune şi inspirație. În acest context, li se vor alătura sucevenii Cristina David, Manuela David, Sorin Avram și Ștefan Mandachi.Evenimentul are și o componentă caritabilă: participanții vor putea face donații pentru micuța Larisa, fetița care este sub tratament medical și care a rămas fără mamă, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în Suceava, în toamna anului trecut.„Femei de succes! Performanţă la superlativ!" este un prilej de socializare și o bucurie de primăvară pentru comunitatea suceveană. Alexandra Cuza, cunoscută de publicul sucevean drept Alex Pattie, va susţine un minirecital. Tânăra a impresionat cu vocea ei şi juriul concursului Vocea României. Evenimentul este organizat de Asociaţa SEVA, Televiziunea Intermedia Suceava, Novaoptic, Shopping City Suceava, Monitorul de Suceava, alături de alţi parteneri şi sponsori.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia a VIII-a.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia a VIII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei