Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 46 (7047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Teribilism plătit scump

Doi tineri continuă să fie în stare gravă după un accident produs din cauza vitezei excesive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident grav, petrecut în urmă cu o săptămână la Vicovu de Jos, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se aude şi parţial se vede o maşină scăpată de sub control ce loveşte cu o violenţă extremă gardul unei case, după care este proiectată pe contrasens, într-un podeţ. Imaginile pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru, ataşate la acest material. În maşină se aflau doi tineri care au fost răniţi grav.

Cei doi tineri continuă să fie internaţi la Spitalul Judeţean Suceava, în stare gravă, stabilă, cu prognostic rezervat. 

Accidentul s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 februarie, în jur de ora 2.50, în centrul comunei Vicovu de Jos, pe DN 2H, principalul drum din localitate.

Autoturismul condus cu viteza excesivă (acul vitezometrului s-a blocat la impact la 110 km/h, însă înainte de frânare viteza a fost probabil şi mai mare ) a fost scăpat de sub control aparent inexplicabil, ieşind în decor prin dreapta. După cum se vede şi pe imagini, maşina a lovit extrem de violent gardul unei locuinţe, după care a fost proiectată în timpanul unui podeţ de pe sensul opus de mers.

Maşina a suferit avarii aproape totale în urma dublului impact devastator. Motorul a sărit din maşină, fiind găsit la aproximativ 20 de metri de locul impactului.
Primii martori ajunşi la faţa locului au anunţat că cei doi tineri din maşină sunt proiectaţi în afara autoturismului, astfel că nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Ştefan Carcea, în vârstă de 23 de ani şi Nicuşor Bolocan, de 22 de ani, ambii din Vicovu de Jos, au ajuns iniţial la Spitalul municipal Rădăuţi, după care au fost transferaţi la Spitalul Judeţean, în comă, cu multiple traumatisme la cap.

Ştefan Carcea, tânărul de  23 de ani, este internat pe secţia de Neurochirurgie, conştient dar confuz, în stare staţionară.

Al doilea tânăr este internat pe secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean, în stare şi mai gravă. Acesta a avut un traumatism abdominal sever care a fost operat cu succes, însă este ventilat mecanic, sedat, cu leziune gravă la nivel cranio-cerebral. 

În cazul ambilor, evoluţia stării de sănătate este incertă.  

Poliţiştilor nu le-a fost clar cine s-a aflat la volan, deşi mai probabil cel care a condus este tânărul de 23 de ani. Ambilor le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Ancheta poliţiştilor de la Biroul Rutier Rădăuţi este în plină desfăşurare.

Imaginile confirmă ceea ce poliţiştii bănuiau încă de la început: şoferul rula cu viteză excesivă. Din păcate, încă un accident în care inconştienţa a jucat un rol esenţial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri continuă să fie în stare gravă după un accident produs din cauza vitezei excesive.
 Vizualizări articol: 2348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri continuă să fie în stare gravă după un accident produs din cauza vitezei excesive5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei