Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 281 (6991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a III-a, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”

Vineri, 14 Decembrie 2018 (11:02:53)
Elevii de la Centrului Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului au desfășurat recent proiectul educativ ”Vis de iarnă”, eveniment realizat la Centrul Cultural Gura Humorului. Aflat la a III-a ediție, proiectul educativ „Vis de iarnă” s-a desfășurat în mai multe etape. Mai întâi, elevii îndrumați de cadrele didactice au realizat un decor magic folosind pe cât posibil materiale reciclabile. Astfel, din peturi și resturi de hârtie a prins viață renul Rudolf și sania Crăiesei zăpezii. Cu multă răbdare, muncă și pasiune și neapărat cu un strop din suflețelul lor, de la cei mai mici până la cei mari, elevii au realizat decorațiuni de iarnă reunite în Expoziția „Magia iernii”- o minunată desfătare vizuală.În decorul de basm o parte din elevi și-au valorificat talentul artistic. În regatul de gheață s-au împletit sub bagheta magică a Crăiesei zăpezii cântecele, dansurile, voia bună alături de clinchetul suav al colindelor și urăturilor. În acest regal hibernal le-au fost alături elevi și cadre didactice de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava cu un feeric recital instrumental. De asemenea, formația ”Minionii” de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava au încântat audiența cu altfel de colinzi, iar trupa de pantomimă „Smime” de la Colegiul ”Andronic Motrescu” Rădăuți a pictat zâmbete pe fețele spectatorilor. Pentru bunul mers al evenimentului, elevii voluntari de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului s-au dovedit ajutoare de nădejde ale Crăiesei zăpezii. Consilierul educativ prof. Isabella Istrate a declarat că reușita proiectul educativ „Vis de iarnă” se datorează întregului colectiv de la CSEI „Sf. Andrei”, care a oferit elevilor o scurtă călătorie într-o lume de basm presărând în sufletele lor lumina magică a sărbătorilor de iarnă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a III-a, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a III-a, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei