Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 281 (6991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moarte suspectă

A plecat să bea un rachiu după ce a tăiat porcul şi a fost găsit mort, bătut crunt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit în condiţii mai mult decât suspecte, după ce a plecat să se cinstească la un bar, în ziua în care tăiase porcul. Bărbatul nu a mai ajuns acasă, iar a doua zi dimineaţă a fost găsit mort în grădina din spatele casei sale. Iniţial s-a crezut că bărbatul a murit din cauza hipotermiei, însă ulterior, la autopsie, s-au găsit şi urme evidente ale unei agresiuni severe asupra sa.

Marţi, 11 decembrie, poliţiştii de la Secţia Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 de faptul că un anume Fănică Ciobîcă, în vârstă de 51 de ani, din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, a fost găsit mort în grădina din spatele casei sale. Cea care l-a găsit a fost chiar soţia sa. Femeia a relatat că în ziua anterioară, pe 10 decembrie, bărbatul a tăiat un porc la domiciliu, consumând şi alcool, iar seara, în jur de ora 18.00, aflat în stare de ebrietate, a plecat de la domiciliu, spunându-i soţiei că merge la barul din sat.

Femeia a mai relatat că în jurul orei 23.00, văzând că bărbatul nu revine acasă, l-a sunat în mai multe rânduri, dar acesta nu a răspuns. Cum era deja întuneric, femeia a aşteptat până dimineaţă, când a plecat în căutarea lui. În scurt timp, a dat peste trupul neînsufleţit al acestuia, în grădina casei sale.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au identificat urme clare ale unei agresiuni şi nici alte indicii care să le aducă suspiciuni. Totuşi, ulterior s-a constatat că acesta avea cinci coate rupte şi alte leziuni interne, prin agresiune. Se bănuieşte că bărbatul a avut o altercaţie şi a fost bătut, după care a plecat spre casă, însă nu a mai ajuns.

Cazul a fost sesizat judiciariştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale al poliţiei judeţene, care trebuie să stabilească dacă în cauză este vorba de un omor sau de lovituri cauzatoare de moarte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A plecat să bea un rachiu după ce a tăiat porcul şi a fost găsit mort, bătut crunt.
 Vizualizări articol: 5482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A plecat să bea un rachiu după ce a tăiat porcul şi a fost găsit mort, bătut crunt5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei