Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 281 (6991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe gheţarul din zona food court

Personaje virtuale proiectate pe un ecran gigant, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall îi aşteaptă anul acesta pe cei care vor să descopere ţinutul îngheţat pe gheţarul din zona food court şi, cu ajutorul realităţii augmentate, pe un ecran gigant, de 3,5 m lăţime şi 2 m înălţime, vor vedea cum li se alătură pinguini hazlii, foci jucăuşe şi un urs polar prietenos. Amicii virtuali sunt puşi pe şotii, fac giumbuşlucuri şi se joacă. La final, clienţii rămân cu o amintire din ţinutul îndepărtat. Fotografiile sunt încărcate instant pe site-ul iuliusmallsuceava.online.

Acţiunea distractivă are şi un rol educativ. Şi asta pentru că, în pauze, pe ecran rulează curiozităţi despre necuvântătoarele de pe tărâmurile îngheţate. Astfel, cei mici şi cei mari află că foca poate dormi sub apă, pinguinii rezistă la temperaturi de până la -60 grade Celsius, urşii polari nu hibernează sau că în Antarctica există de opt ori mai multă gheaţă decât la Polul Nord. Gheţarul va putea fi vizitat zilnic, prin intermediul realităţii augmentate, până pe 23 decembrie 2018, în intervalul orar 10.00-22.00. O altă atracţie pentru prichindei sunt renii vorbitori, prezenţi la baza bradului de la intrarea principală. Până pe 23 decembrie, dacă aţi făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, vă puteţi înscrie, la Centrul Info, în campania de Crăciun. Primii 180 de participanţi din fiecare zi vor primi un cadou instant: vouchere la Teilor, Salon Carmen Style şi Repargo, cercei din aur Atlantis Gold, cozonaci, selfie stick-uri şi băuturi festive. În Ajun de Crăciun vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, cei trei mari câştigători ai câte unui smartphone al momentului: iPhoneXS, Samsung S9 sau Huawei P20 Pro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Personaje virtuale proiectate pe un ecran gigant, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Personaje virtuale proiectate pe un ecran gigant, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei