Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 279 (6989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident de muncă mortal: un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce rădăcina unui arbore doborât a căzut peste el

Miercuri, 12 Decembrie 2018 (11:04:19)
Un accident de muncă grav s-au petrecut marţi, în pădure: un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce rădăcina unui arbore doborât a căzut peste el.Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, la ora 13.53, polițiștii Poliției orașului Broşteni au fost sesizați prin 112 despre faptul că în zona Neagra, pe raza Ocolului Silvic Broşteni, a avut loc un accident de muncă, iar victima este transportată cu un microbuz spre centrul oraşului Broşteni, spre ambulanţă.În intersecţia DN 17 B cu DJ174 A Neagra a fost identificată autoutilitara în care se afla victima, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Borca, județul Neamț.La fața locului a venit un echipaj de ambulanță, care a constatat faptul că victima este decedată. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat marţi dimineaţă, împreună cu muncitorii unei societăţi comerciale pe raza Ocolului Silvic Broşteni, unde au executat lucrări de fasonare, iar din amonte a căzut peste el o rădăcină a unui arbore doborât. Muncitorii care se aflau în zonă l-au ridicat de la faţa locului şi l-au transportat cu microbuzul în Broşteni, deoarece în zona respectivă nu este semnal telefonic. Din investigaţii s-a mai stabilit că bărbatul nu era angajat şi marţi era prima zi la muncă.Au fost anunțați inspectorii din cadrul Inspectoratului teritorial de Muncă Suceava, cu privire la eveniment. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă (moarte suspectă)”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident de muncă mortal: un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce rădăcina unui arbore doborât a căzut peste el.
 Vizualizări articol: 2983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident de muncă mortal: un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce rădăcina unui arbore doborât a căzut peste el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei