Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 276 (6986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cinci tineri cu vârste între 17-21 de ani au murit după ce maşina cu care circulau s-a făcut praf sub un tir

Duminică, 9 Decembrie 2018 (08:11:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un nou accident de circulaţie foarte grav s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe şoselele din judeţul Suceava. Cinci persoane care se aflau la bordul unui autovehicul marca Ford şi-au pierdut viaţa după ce maşina s-a făcut praf sub un tir înmatriculat în Turcia.

Nenorocirea s-a înregistrat în jurul orei 2.00, pe raza localităţii Vadu Moldovei, iar victimele, toţi băieţi, au vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în urma impactului dintre autoturism şi autotren au rezultat cinci victime, toate din maşina mică.

„La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava.

La faţa locului au acţionat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Mai trebuie spus că timp de mai bine de două ore, până la orele 5.00, circulația pe drumul E85 a fost oprită, şi asta abia după ce reprezentanţii ISU Suceava au îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri cu vârste între 17-21 de ani au murit după ce maşina cu care circulau s-a făcut praf sub un tir.
 Vizualizări articol: 9544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci tineri cu vârste între 17-21 de ani au murit după ce maşina cu care circulau s-a făcut praf sub un tir5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei