Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 260 (6970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertizare Cod Galben de ninsori, până luni seară

Duminică, 18 Noiembrie 2018 (15:55:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de ninsori moderate şi strat de zăpadă, care cuprinde o mare parte din ţară, inclusiv Suceava. Avertizarea este valabilă de duminică seară, începând cu ora 22.00, până luni, la aceeaşi oră, zonele vizate fiind Carpaţii Meridionali şi Orientali, Munţii Banatului, Moldova, estul şi sudul Transilvaniei. Potrivit avertizării, în cursul nopţii şi pe parcursul zilei de luni, 19 noiembrie, temporar, va ninge, în general moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge în medie 45-55 km/h, în special în sudul Moldovei Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a transmis un apel la adresa şoferilor de a circula cu prudenţă pe drumurile naţionale, cu adaptarea vitezei la condiţiile de drum, precum şi cu privire la obligativitatea echipării autovehiculelor pentru sezonul rece, cu montarea anvelopelor de iarnă şi a altor dispozitive antiderapante, după caz. Încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, utilaje ale Secţiilor de Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc au acţionat destul de intens pe şoselele naţionale. Astfel, Secţia de Drumuri Câmpulung Moldovenesc, care acoperă zona de munte a judeţului, a acţionat cu şase maşini şi 37 de tone de material antiderapant, în timp ce Secţia de Drumuri Naţionale Suceava cu 15 autoutilaje şi 66 de tone de material antiderapant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertizare Cod Galben de ninsori, până luni seară.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avertizare Cod Galben de ninsori, până luni seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei