Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 260 (6970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Balul bobocilor

Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului și-au ales cei mai frumoși boboci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului a organizat joi, 15 noiembrie, Balului Bobocilor, eveniment cu tradiție, care anul acesta s-a desfășurat sub motto-ul „Curcubeul culorilor”. A fost un spectacol complet, presărat cu muzică, dans, scenete și multă voie bună. CSEI ”Sf. Andrei” din Gura Humorului se poate mândri cu mulți elevi, fete și băieți, care de care mai frumoși și mai talentați. Câțiva dintre ei, plini de elan și foarte determinați, au intrat în cursa pentru desemnarea titlului de Miss și Mister Boboc 2018. Pe 15 noiembrie au fost selectate șase echipe, care s-au confruntat pe scenă pentru obținerea faimosului titlu.

 

Probe de concurs

Stăpânindu-și emoțiile, încercând să pară cât mai originali și carismatici în același timp, să-și pună în valoare calitățile, proaspeții boboci au dat dovadă de atitudine, stil și au arătat că au umor. Frumoasele fete au arătat că pot merge foarte bine pe tocuri, că au calități fizice remarcabile și că pot face față unui asemenea concurs. Mai zâmbitoare sau mai serioase, mai concentrate sau cu mai multă atitudine, toate au arătat că au ceva special și că merită să ajungă pe podiumul mult râvnitului concurs. Bobocii din anul acesta au dorit să-și arate personalitatea și talentul lor la dans. Astfel, ei au încercat să impresioneze partenerele, juriul, dar și colegele din public, în pași de dans... Titlul de Miss Boboc a fost câștigat de eleva Gabriela Boroianu, iar elevul Eduard Scheuleac a fost desemnat Mister Boboc, dar toți elevii participanți au primit diplome și premii. Premiile de la această ediție au fost asigurate de sponsorii Liliana Ciocoiu și Gabriela Poclitaru.

 

Program artistic

Pe lângă probele din cadrul concursului, publicul a putut să se mai delecteze cu un dans modern pregătit de elevii claselor de profesională, coordonați de pedagog Hrițcu Manuela, de sceneta intitulată „Castravetele…!”, interpretată de elevii coordonați de pedagog Catargiu Diana, de melodiie populare interpretate de elevul Șerban Alexandru, precum și de fostul elev al școlii, Marian Dafin. Pregătirea elevilor concurenți a fost asigurată de profesoarele Țenovici Paraschiva și Buburuzan Casandra, în colaborare cu profesoara pensionară Crăciun Larisa. Muzica a fost asigurată de pedagogul Zbârcea Ionuț, afișele și diplomele pentru concurs au fost realizate de profesoara Culidiuc Militina Cleopatra, iar fotografiile de la eveniment au fost realizate de profesoara Chichifoi Mariana. Întreaga activitate a fost supervizată de directorul Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului, profesor Ciocoiu Mihail, de director adjunct Poclitaru Narcisa Cătălina și de consilier educativ Istrate Isabella Maria. Proiectul educativ – cultural a fost inițiat și realizat de profesoarele Irimia Matei Elena, Codrean Elena și Simeria Maria. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului și-au ales cei mai frumoși boboci.
 Vizualizări articol: 2331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului și-au ales cei mai frumoși boboci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei