Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 260 (6970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oare se poate?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ei, acu', că aţi citit titlul, probabil vă aşteptaţi să mă lansez într-un şir de speculaţii şi de calcule referitoare la parcursul de mare excepţie şi virtuozitate al naţionalei României în ultimele două meciuri (din competiţia care încă nu ştiu cum se numeşte şi la ce foloseşte) şi care să se finalizeze cu o calificare undeva, pentru ceva. Vă mărturisesc că mi se rupe fix în paişpe de aceste ultime două meciuri şi de rezultatele lor, singurul lucru care mă interesează fiind să-l văd pe Ianis în teren (eventual mai mult de 10 - 15 minute, la urmă, cum cred în acest moment că va fi utilizat) şi să-l mai văd pe Moş Săpunaru cum se bate cu Moş Moţi în gafe, cu entuziasmul declanşat de lipsa lui Tamaş care cu siguranţă că i-ar fi surclasat la acest capitol pe ambii. Nu, dragi suferinzi de fotbal, titlul este întrebarea retorică referitoare la semifinalele de azi din două sporturi al naibii de frumoase, tenis şi snooker, în care marii mei favoriţi, artiştii Ronnie O'Sullivan şi Roger Federer, vor susţine două recitaluri. Când scriu eu această rubrică, Roger este deja calificat, în timp ce Ronnie mai are de disputat un sfert de finală, vineri seara, contra numitului David Gilbert, pe care ar trebui să-l bată la zero. Chestia foarte interesantă e că Ronnie se afla spre capătul unui parcurs care durează deja de două săptămâni, la finele precedentei adjudecându-şi un trofeu numit parcă special pentru el "Champion of Champions". Iar un Ronnie cu un parcurs de durată, constant excepţional, n-am văzut de ceva vreme. Cât priveşte evoluţia lui Roger, aproape că nu m-a mai mirat să-l văd pierzând ca o maimuţă în faţa unui Nishikori care juca foarte prost şi care nici el nu pricepea ce-i peste fileu, iar în următoarele două meciuri să măture efectiv sala cu nefericiţii ăia doi. De aici, concluzia mea, sper, corectă: e rândul lui Roger să câştige Masters-ul, fiindcă e într-o formă nebună, şi al lui Ronnie să câştige Irish Open, fiindcă... tot aşa! Zău că se poate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oare se poate?.
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Oare se poate?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei