Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 260 (6970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oferte aniversare

Reduceri de până la 70% oferite de brandurile din Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava oferă în acest an promoţii „la dublu”, Black Friday şi ofertele aniversare în acelaşi weekend. Vor fi reduceri de până la 70% oferite de toate brandurile din Iulius Mall Suceava. Iulius Mall Suceava marchează anul acesta 10 ani de la deschidere şi a dat vineri, 16 noiembrie, startul maratonului promoţiilor de Black Friday şi al ofertelor aniversare, oferte care se prelungesc întreg weekendul.

Ţinute fashion din colecţiile de sezon vor fi la oferte cuceritoare la H&M, Motivi, Bigotti, Lee Cooper, Terranova, Kenvelo, Valerio Studio, Nichi Cristina Nichita, Janise, Damagi, Jaquisse, Junker, Ghio`s Collection, Ely Alindor, Claro Men`s, Blue 63, America Skate şi la multe alte branduri. Veţi găsi încălţăminte, genţi şi articole de marochinărie la promoţii de până la 70%. Trebuie să mergeţi la Salamander, Medea, Samsonite şi în alte magazine de profil. Discounturi speciale vor fi şi la brandurile cu articole pentru copii, de până la 70% la Noriel şi de până la 50% la Dinoland, Armin Kids şi Deluxe Cards.

 

„Povestea noastră este povestea ta”

Este prilejul perfect şi pentru a vă completa trusa de cosmetice cu noi achiziţii. Vedeţi ce au pregătit Sephora, Pro Beauty Shop, dm – drogerie markt, Gerovital, Golden Rose sau Mondo Kosmetik. Promoţii la fel de ispititoare vă vor încânta şi dacă vreţi să daţi un plus de strălucire şi culoare garderobei. Bijuterii şi accesorii şic, cu preţuri avantajoase, veţi putea alege la Teilor, Meli Melo, Atlantis Gold, Sabrini, Janette şi în alte locaţii. Electronice şi electrocasnice cu discounturi substanţiale sunt la Altex, iar dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decoraţiuni, articole pentru casă, cărţi sau gadgeturi, atunci veţi fi bucuros să aflaţi că magazinele de profil au pregătit reduceri de Black Friday.

Pentru că „Povestea noastră este povestea ta”, sâmbătă, pe 17 noiembrie, Iulius Mall sărbătoreşte, împreună cu clienţii, 10 ani de Iulius Mall Suceava. Trupa franceză de street theatre Remue Ménage te va cuceri cu spectacolul „Flamingo Roz”, un show artistic surprinzător, care combină dansul, muzica, jocul de lumini şi prezenţa unor păsări gigantice. De la orele 14.00 şi 19.00, artiştii vă vor conduce într-o caravană misterioasă, cu elemente captivante.

De la ora 16.30, cei mici vor avea parte de un spectacol cu iluzii optice şi trucuri inimaginabile. Invitatul special este magicianul Lorenzo – Cristian. Este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle - Londra cu cei mai faimoşi iluzionişti, David Copperfield şi Dynamo. „Magia copilăriei” este un show cu efecte idilice, personaje şi recuzită spectaculoase, care le ofere micilor spectatori o cale spre o lume de poveste. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% oferite de brandurile din Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reduceri de până la 70% oferite de brandurile din Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei