Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 258 (6968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadrele didactice din învăţământul primar de la Liceul Tehnologic Cajvana au sărbătorit Centenarul cu ocazia Cercului Pedagogic al învăţătorilor

Joi, 15 Noiembrie 2018 (13:24:44)

Cu ocazia desfăşurării Cercului Pedagogic al învăţătorilor din semestrul I, marţi, 13 noiembrie a.c., cadrele didactice din învăţământul primar de la Liceul Tehnologic “Ştefan cel Mare” din Cajvana au sărbătorit Centenarul Marii Uniri.

Tema acestui semestru a fost “Preocupări ale învăţământului sucevean în anul Centenarului Marii Uniri”.

Obiectivele urmărite au fost: cunoaşterea elementelor de istorie, geografie, religie care definesc portretul poporului român; stimularea dorinţei de pătrundere în spiritualitatea românească; însuşirea şi consolidarea cunoştinţelor despre împrejurările care au favorizat Marea Unire; descoperirea unor lucruri noi despre viaţa şi cultura românilor care au trăit la începutul secolului al XX-lea; conştientizarea importanţei jertfei umane şi materiale a românilor pentru înfăptuirea visului de veacuri: UNIREA; dezvoltarea sentimentul patriotic; cinstirea tuturor evenimentelor cu caracter istoric; lecturarea textelor istorice şi literare etc.

La activităţile desfăşurate în cadrul Cercului Pedagogic al Învăţătorilor la Liceul Tehnologic ”Ştefan cel Mare” din Cajvana a fost prezent reprezentatul IŞJ Suceava, inspectorul pentru învăţământul primar Laurenţie Şpac.

Toate cadrele didactice din cadrul Cercului Pedagogic, zona Solca, prezente la eveniment au primit flori tricolore, proiecte didactice, pliante, insigne, dar şi deserturi specifice sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, ciocolate şi un tort delicios  în formă de hartă a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadrele didactice din învăţământul primar de la Liceul Tehnologic Cajvana au sărbătorit Centenarul cu ocazia Cercului Pedagogic al învăţătorilor.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadrele didactice din învăţământul primar de la Liceul Tehnologic Cajvana au sărbătorit Centenarul cu ocazia Cercului Pedagogic al învăţătorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei