Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 1.200 de amenzi aplicate de poliţişti în cadrul controalelor din perioada 30 iulie – 5 august

Luni, 6 August 2018 (15:01:59)

Pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, la nivelul judeţului au acţionat, zilnic, în perioada 30 iulie – 5 august, 96 de patrule de menţinere a ordinii şi liniştii publice. S-a asigurat intervenția la 451 de evenimente, 368 dintre acestea fiind semnalate prin 112, şi au fost constatate 225 infracțiuni.

De asemenea, în această perioadă au acţionat zilnic 10 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au reținut 123 permise de conducere (12 pentru alcool, 49 pentru viteză excesivă și 62 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras 24 de certificate de înmatriculare.

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea producerii unor accidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul „turismului de weekend şi turismului sezonier”, nerespectării regulilor de circulaţie de către unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

Au fost aplicate 1.273 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (952) au fost aplicate la regimul rutier, 136 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar 185 pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 567.716 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 47.410 lei.

Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor, au fost prinşi în flagrant 21 de autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de 5 persoane.

În aceeaşi perioadă au fost depistate 8 persoane urmărite la nivel naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.200 de amenzi aplicate de poliţişti în cadrul controalelor din perioada 30 iulie – 5 august.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.200 de amenzi aplicate de poliţişti în cadrul controalelor din perioada 30 iulie – 5 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei