Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente provocate de şoferi beţi, la Hănțești şi Siret

Luni, 6 August 2018 (14:38:30)

Şoferi aflaţi în avansată stare de ebrietate au provocat accidente duminică, la Hănțești şi Siret. Din fericire, inconştienţa acestora nu s-a soldat cu urmări grave. 

Duminică dimineaţă, la ora 04.15, IPJ Suceava a fost sesizat de un bărbat de 70 de ani despre faptul că un autoturism a provocat distrugeri gardului locuinței sale din comuna Hănțești.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 04.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208D, din comuna Hănțești, un localnic de 26 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul unui bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate, parcat regulamentar pe podețul locuinței acestuia, după care a fost proiectat în gardul locuinței bărbatului de 70 de ani, pe care l-a distrus parțial.

Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de„conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”,se precizează în comunicatul poliţiei.

La ora 21.05, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun din orașul Siret, un localnic de 29 de ani nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism care circula în fața sa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente provocate de şoferi beţi, la Hănțești şi Siret.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente provocate de şoferi beţi, la Hănțești şi Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei