Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Loviţi în plin

Accident mortal provocat de un şofer care se întorcea din Spania. Două persoane, tată şi fiu, şi-au pierdut viaţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit sâmbătă dimineaţă după ce o maşină scăpată de sub control i-a lovit în plin pe drumul naţional 17, în apropiere de „Zidul morţii”. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 3.00, iar cei doi se aflau pe jos, pe acostament, în aceeaşi direcţie de mers cu maşina care a intrat în ei.

Maşina, un Citroen Picasso, înmatriculată în Spania, era condusă de Dorel Leuciuc, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Şerbăuţi. Împreună cu familia, soţia şi doi copii, unul de numai 1 an, şoferul venea dinspre Gura Humorului spre Suceava, iar imediat după „Zidul morţii” maşina a luat-o direct către cei doi bărbaţi. Cel mai probabil, şoferul a adormit la volan, pentru că şoseaua era pustie, iar vizibilitatea era bună pentru condiţiile de la acea oră.

După ce i-a lovit pe pietoni, care nu purtau veste reflectorizante, maşina s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Cadrele medicale şi paramedicale au efectuat manevre de resuscitare, dar, din nefericire, fără nici un efect. În final, medicii au declarat decesul celor două persoane. Este vorba de Ghiorghi Rusu, de 63 de ani, şi Gheorghe Rusu, de 36 de ani, tată şi fiu, ambii din Ripiceni - Botoşani. Nimeni nu ştie ce căutau cei doi la acea oră pe jos şi probabil nici nu se va mai afla vreodată acest aspect.

În urma accidentului au fost răniţi uşor şi cei doi copii ai familiei din Şerbăuţi, unul de 15 ani şi celălalt de numai un an, motiv pentru care au fost transportaţi împreună cu mama lor la Spitalul Judeţean Suceava.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost 0. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afle cauzele exacte care au dus la această tragedie.

Acest accident produs de un sucevean care se întoarce acasă de la muncă din străinătate nu este însă singular. Precedentul caz s-a înregistrat miercuri, la Româneşti, pe drumul european 85. Atunci, un şofer care se întorcea din Italia a adormit la volan după ce a condus circa 2.000 de km şi a intrat cu maşina pe contrasens.

A lovit un alt autoturism care circula regulamentar, iar bărbatul care se afla la volan a fost rănit grav, iar leziunile au condus la deces.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident mortal provocat de un şofer care se întorcea din Spania. Două persoane, tată şi fiu, şi-au pierdut viaţa.
 Vizualizări articol: 3252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident mortal provocat de un şofer care se întorcea din Spania. Două persoane, tată şi fiu, şi-au pierdut viaţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei