Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greul american

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La ora la care se deschid chioșcurile de ziare, Mihaela Buzărnescu va fi câștigat deja primul ei titlu în circuitul WTA. Sau, sper că nu, va fi pierdut a treia finală. Mihaela joacă mult, nu și-a permis nici această vacanță între Wimbledon și hardul american (am forțat o traducere metaforică în titlu), nici nu are puncte de apărat, de aceea a ajuns practic în Top 20. Pe de altă parte, i se întâmplă să clacheze chiar când trebuie să fie proaspătă. La București avea toate condițiile să câștige, dar poate că și alternanța asta zgură-iarbă-zgură o fi fost un factor. Finala de azi-noapte vine la un turneu de categorie Premier, cu grecoaica Sakkari, o posibilă viitoare stea. Acest turneu de la San Jose va rămâne de pomină prin faptul că aici a încasat Serena înfrângerea carierei, practic s-a făcut de râs, în meciul cu Konta, 6-1, 6-0 pentru britanică. Iată, chiar dacă a ajuns în finală la Wimbledon, sunt întrebări serioase asupra capacității Serenei de a mai continua la nivel înalt, întrebări la care deocamdată cugetă, lipsind de la turneul din Canada de săptămâna asta.

La băieți, din toată această perioadă post-Wimbledon și până la seria de turnee Masters plus US Open, trebuie să reținem revenirea lui Andy Murray, una mai dură decât și-ar fi dorit. Două meciuri de peste două ore și jumătate, urmate de unul de trei ore în compania lui Marius Copil. Pe final, Murray începuse să șchiopăteze între puncte, dar a găsit resurse pentru o victorie a la Pirus, adică urmată de o retragere din turneul de 500 de puncte de la Washington. Păcat că jucătorul nostru n-a simțit mirosul de sânge, alții nu i-au iertat când i-au prins la înghesuială pe Djokovic sau Federer. După meci, Murray a plâns minute întregi cu fața în prosop, în hohote expuse îndelung de o indecentă apropiere a camerei de filmat. Urmează să vedem cât de mult îl aruncă acest efort înapoi pe drumul convalescenței. Chiar dacă n-ar fi vorba decât de oboseală, e clar că Murray nu va fi un pretendent de luat în seamă anul acesta. Stilul său era oricum muncitoresc, nici clasamentul nu-l mai ajută, așa că eventuala revenire va fi una de durată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greul american.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Greul american5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei