Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 175 (6885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Funeralii

Fostul preşedinte Traian Băsescu a participat, la Suceava, la înmormântarea cuscrului său, Mihai Radu Pricop

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a participat, împreună cu familia sa, la înmormântarea cuscrului său, fostul senator PSD de Suceava Mihai Radu Pricop. Funeraliile au avut loc sâmbăta trecută, la cimitirul Pacea vechi din municipiul Suceava, sute de persoane ducându-l pe ultimul drum pe fostul senator sucevean. Traian Băsescu şi Mihai Radu Pricop erau cuscri, Ioana, fiica cea mare a fostului şef de stat, fiind căsătorită cu avocatul Radu Pricop, fiul fostului senator sucevean. Traian Băsescu a sosit la Suceava încă de vineri seara pentru a participa la priveghiul lui Mihai Radu Pricop, punând o coroană de flori la căpătâiul acestuia. Fostul preşedinte al României a venit însoţit de soţie şi de fiicele Elena şi Ioana. Slujba de înmormântare a avut loc la capela din incinta cimitirului Pacea vechi, după care Mihai Radu Pricop a fost condus pe ultimul drum de membri ai familiei, prieteni, colegi şi cunoscuţi, dar şi de foşti colegi de partid.

Mihai Radu Pricop a încetat din viaţă joia trecută, la vârsta de 68 de ani, după o lungă suferinţă provocată de o grea boală. Mihai Radu Pricop a fost senator PSD al judeţului Suceava în mandatul 2000-2004. Fostul senator a murit de cancer, boală care a recidivat, după ce a învins-o de două ori înainte.

Radu Pricop a fost de profesie inginer constructor, specializarea drumuri şi poduri, domeniu în care a lucrat întreaga viaţă. În anul 1983 şi-a început activitatea ca inginer-şef la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava. Din anul 1985 a preluat funcţia de director al acestei direcţii, ulterior societate comercială şi regie autonomă. A ocupat această funcţie până în anul 2000, când a obţinut mandatul de senator al România. Pentru câteva luni, Radu Pricop a fost şi consilier local în municipiul Suceava. După un singur mandat în Parlament, Radu Pricop a revenit, din 2004, la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, unde a ocupat funcţia de director tehnic şi director adjunct până în anul 2011, când a ieşit la pensie. În ultimii ani a activat în cadrul Asociaţiei Profesionale Drumuri şi Poduri „Ştefan cel Mare”, unde a ocupat funcţia de preşedinte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul preşedinte Traian Băsescu a participat, la Suceava, la înmormântarea cuscrului său, Mihai Radu Pricop.
 Vizualizări articol: 6853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Fostul preşedinte Traian Băsescu a participat, la Suceava, la înmormântarea cuscrului său, Mihai Radu Pricop3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei