Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2017 - Anul XXII, nr. 292 (6708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un microbuz în care erau șase oameni s-a înfipt într-un parapet de protecție

Duminică, 24 Decembrie 2017 (11:15:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un microbuz în care se aflau șase cetățeni ucraineni a fost implicat într-un accident rutier duminică dimineață, în jurul orei 8.00, pe DN 17, pe raza satului Valea Putnei, comuna Pojorâta. Microbuzul s-a înfipt la propriu în parapetul de protecție de la marginea drumului. Bara metalică a intrat prin mijlocul mașinii și a traversat-o până în spate. Din fericire, bara nu a străpuns vreuna din persoanele care se aflau în interior. La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. „În microbuz se aflau 6 persoane, printre care și doi copii. După evaluare, cinci persoane, inclusiv copiii (două fete de 12 și 13 ani), au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc. Toate persoanele implicate în accident erau conștiente și cooperante cu salvatorii. La locul intervenției a rămas doar șoferul microbuzului, acesta refuzând transportul la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situații De Urgență Suceava. Tot duminică dimineață, în Ajun de Crăciun, în jur de ora 9.30, la Spătărești, pe E 85, un autoturism în care se aflau patru persoane din Republica Moldova a ieșit în afara părții carosabile, după ce a șoferul a pierdut controlul asupra direcției. Doar una dintre persoane a necesitat transportul la spital, pentru evaluare și diagnostic. Polițiștii rutieri au demarat anchete la fața locului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un microbuz în care erau șase oameni s-a înfipt într-un parapet de protecție.
 Vizualizări articol: 7004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un microbuz în care erau șase oameni s-a înfipt într-un parapet de protecție5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei