Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 dec 2017 - Anul XXII, nr. 282 (6698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moș Crăciun împlinește dorințe la Shopping City Suceava!

Marţi, 12 Decembrie 2017 (16:44:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magia sărbătorilor de iarnă se resimte din plin la Shopping City Suceava: spectacole de colinde, decorațiuni de poveste, întâlniri cu Moș Crăciun, ateliere pentru copii, concurs de scrisori către Moșul și șansa de a intra în cursa pentru îndeplinirea dorințelor de sărbători.

 

Premii în valoare totală de 8.000 lei

 

Cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava, de minim 100 lei pe un singur bon de casă, asigură clienților șansa de a intra în cursa pentru îndeplinirea dorinței de sărbători.  Marele premiu constă în două CEC-uri cadou, fiecare în valoare de 4000 lei, ce vor împlini în prag de Crăciun dorințele a doi clienți norocoși. 

Astfel, toţi cei care "colindă" prin magazine în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau a bucatelor delicioase pentru masa de Crăciun au șansa să participe la tombolă. Clienții trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco, să completeze talonul și să-l depună în urnă, până pe 21 decembrie, la ora 12:00.

Premiile se acordă sub formă de voucher pentru cumpărături în magazinele din centrul comercial.

 

La Shopping City Suceava poți trece prin brad

 

Decorul de sărbători strălucește cu un brad de aproape 9 metri înălțime, unic în Suceava datorită ineditului pasaj din interior.

Maiestuos împodobit cu fundițe și globuri strălucitoare, minunatul brad aduce bucurie și uimire în rândul tuturor clienților, copii, părinți și bunici. Tot aici îl întâlnești zilnic și pe îndrăgitul Moș Crăciun pentru sesiunile de fotografii gratuite.

În perioada 11 - 23 decembrie, Moșul vă așteaptă la Shopping City Suceava de luni până vineri de la 17:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00.

 

Concurs pentru copii

 

Mai mult, Shopping City Suceava a pregătit special pentru cei mici și nenumărate activități și ateliere, dar și un concurs cu premii  - “Scrisoare către Moș Crăciun”, desfășurat în perioada 10 – 20 decembrie. Astfel, toți copiii cu vârste între 3 şi 10 ani sunt invitați să îi scrie o scrisoare Moșului, să-i spună ce-și doresc să primească sub brăduț, dar mai ales să-l convingă pe Moș că au fost cuminți și merită cadoul cu prisosință. Scrisorile se completează numai pe formatul promoţional şi se introduc în cutia poştală special amenajată din faţa magazinului Pepco.

Cadoul mult dorit nu poate depăşi limita maximă de 1.500 de lei.

În plus, în fiecare sâmbătă centrul afterschool Smart School continuă atelierele creative și educative în incinta centrului comercial. Astfel, sesiunile de crafting se desfășoară între orele 13:00 – 15:00,  iar modul introductiv de limbă străină între 15:00 -17:00, participarea fiind gratuită.

Pentru cei care iubesc mișcarea pe gheață și doresc să se distreze în aer liber și în sezonul rece, patinoarul din parcarea Shopping City Suceava îi așteaptă zilnic, între orele 10:00 – 22.00.

Magazinele și-au amenajat spațiile pentru Crăciun, așteptându-și clienții cu numeroase oferte și reduceri speciale la multe din produsele specifice sezonului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moș Crăciun împlinește dorințe la Shopping City Suceava!.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moș Crăciun împlinește dorințe la Shopping City Suceava!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei