Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2017 - Anul XXII, nr. 231 (6647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacatorii cu săbii de la Fălticeni, într-o răfuială interlopă, trimiși în judecată pentru tentativă de omor

Miercuri, 11 Octombrie 2017 (12:51:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat finalizarea anchetei și trimiterea în judecată a inculpaților Constantin Muscă și Gheorghe Nechifor, ambii din Fălticeni, protagoniștii unor scene extrem de violente petrecute într-un local din Fălticeni, unde l-au atacat și lovit cu săbii artizanale pe un rival cu care se răfuiau de o perioadă de timp. Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, port și folosire de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 24 august, cei doi inculpați stăteau la masa unui local din Fălticeni cu armele albe la ei. În jurul orei 22.00, pe terasă au intrat mai mulţi tineri, în frunte cu Lucian Atănăsoaie, practicant de box, cel cu care cei doi se răfuiau de câteva zile. În momentul în care Atănăsoaie s-a îndreptat spre ei, cei doi au scos săbiile, iar din potențiale victime au devenit agresori. „După un scurt schimb de replici, inculpaţii Nechifor Gheorghe și Muscă Constantin au scos din sacul de rafie două săbii artizanale și s-au năpustit asupra victimei cu intenția de a-i aplica lovituri în partea superioară a corpului. Pentru a se apăra de atacul acestora, persoana vătămată a luat un scaun cu care a reușit să oprească unele dintre loviturile aplicate de agresori, dar cu toate acestea a suferit multiple plăgi tăiate la membrele superioare și la coapsa piciorului stâng”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Atănăsoaie a reușit să părăsească localul, deși tăiat, doar datorită faptului că, fiind practicant de sporturi de contact, a reușit să se apere dar și să reacționeze cu lovituri împotriva atacatorilor înarmați.Medicul legist a estimat că victima s suferit leziuni care vor necesita 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a precizat că la minim 12 luni de la data incidentului va putea opina cu privire la eventualele sechele infirmizante (invalidante).Incidentul s-a petrecut de față cu un număr de 20-40 de persane, care au părăsit panicate localul. Tentativa de omor a fost înregistrată de o cameră de supraveghere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atacatorii cu săbii de la Fălticeni, într-o răfuială interlopă, trimiși în judecată pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 3057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atacatorii cu săbii de la Fălticeni, într-o răfuială interlopă, trimiși în judecată pentru tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei