Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 sep 2017 - Anul XXII, nr. 209 (6625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube mari în două gospodării din judeţ afectate de incendii

Vineri, 15 Septembrie 2017 (11:12:43)
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au intervenit joi după-amiază, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Stulpicani. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 17:34.La sosirea echipajelor, ardea o bucătărie de vară, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la restul anexelor gospodăreşti.Incendiul a fost lichidat la ora 19:30.Au ars bucătăria de vară pe o suprafaţă de 150 mp şi circa două tone de fân. S-au degradat pereţii şi acoperişul bucătăriei, iar la o anexă s-a degradat un perete pe 10 mp.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit şi restul anexelor din gospodărie.Tot joi, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Slatina, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, din comuna Slatina. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 23:00.La sosirea echipajelor, ardeau depozitul de furaje şi construcţiile învecinate, fără pericol de propagare.Au ars adăpostul de animale, depozitul de furaje şi o magazie de depozitare, toate construcţiile înglobate într-un corp comun, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp. Au mai ars aproximativ 35 tone de furaje, circa 5 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri depozitate în magazie. S-au degradat pereţii portanţi ai adăpostului de animale pe 450 mp şi circa 10 metri liniari dintr-un gard.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube mari în două gospodării din judeţ afectate de incendii.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pagube mari în două gospodării din judeţ afectate de incendii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei