Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 sep 2017 - Anul XXII, nr. 209 (6625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict de interese

Pădurari anchetaţi pentru că şi-au intersectat sarcinile de serviciu cu activitatea comercială a unui membru al familiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni, în colaborare cu lucrători ai Gărzii Forestiere, au organizat timp de o săptămână mai multe acţiuni de control în sistem integrat pe linia neregulilor în domeniul silvic, fiind executate peste o sută de controale, constatate 26 de infracţiuni şi aplicate 471 de amenzi.

Dintre infracţiunile constatate se numără şi două infracţiuni de conflict de interese, faţă de personal silvic. Este vorba de doi bărbaţi, tată şi fiu, domiciliaţi în comuna Râşca.

Pe 6 septembrie,  o echipă mixtă formată din poliţişti ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi specialişti ai Gărzii Forestiere Suceava a efectuat un control privind legalitatea exploatării masei lemnoase pe raza Ocolului Silvic Râşca, stabilindu-se că, în perioada 2014-2017, un bărbat de 41 de ani, pădurar, a efectuat şi participat la predarea masei lemnoase către sora sa, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, reprezentant al unei întreprinderi individuale cu sediul în comuna Râşca. Pădurarul a întocmit mai multe procese-verbale de predare-primire, controale preventive, controale ale exploatărilor sau reprimiri ale partizilor exploatate de sora sa.  Pădurarul a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese, pentru că nu avea voie să desfăşoare astfel de activităţi, din postura de angajat silvic, cu sora sa.

De asemenea, şi tatăl aceleiaşi femei, în calitate de pădurar la acelaşi ocol, este acuzat de aceeaşi infracţiune după ce a participat la predarea masei lemnoase, controlul exploatărilor şi reprimirea unei partizi de material lemnos, autorizată la exploatare şi exploatată parţial de fiica sa, participând la întocmirea a trei procese-verbale de predare-primire, control preventiv, control al exploatărilor şi de reprimire a partizei exploatate de fiica sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pădurari anchetaţi pentru că şi-au intersectat sarcinile de serviciu cu activitatea comercială a unui membru al familiei.
 Vizualizări articol: 4156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Pădurari anchetaţi pentru că şi-au intersectat sarcinile de serviciu cu activitatea comercială a unui membru al familiei3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei