Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 sep 2017 - Anul XXII, nr. 209 (6625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Masa celor putred de bogaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ştiţi clişeul ăla cu masa bogaţilor, acolo unde nu mai avem noi loc. Adică în Liga Campionilor. Numai că sunt şi acolo bogaţi şi bogaţi. S-a căscat o adevărată falie între putrezi şi boiernaşi. Dovadă scorurile de maidan din prima manşă. E clar că, dacă FCSB ajungea prin accident în grupele LC, singurul câştig ar fi fost ăla financiar, suficient pentru Becali. Printre încasatori s-a strecurat şi un club cu istorie în spate, Celtic Glasgow. Acum a scăpătat, chiar dacă pe plan intern nu a cunoscut înfrângerea de un campionat şi ceva. Iar PSG confirmă statutul de favorită, a doua după Real, la câştigarea ”urecheatei”. Printre aceste scoruri s-a strecurat şi un 3-0 administrat de Barcelona lui Juve, o revanşă platonică pentru eliminarea din primăvară. Cam exagerat, catalanilor le-a trecut de câteva ori glonţul pe la ureche în prima repriză. Culmea, pentru a-i face loc lui Dembélé pe partea sa, care era de obicei a lui Messi, s-au translatat ceilalţi doi atacanţi: argentinianul în centru şi Suarez în stânga! Serios, atât a putut Valverde? Prima dată am zis că aşa a fost dinamica fazei, după care povestea s-a mai repetat, aşa că am devenit atent. Am constatat că doar la atac poziţional, când urca Jordi Alba, Suarez se ducea în centru, iar Messi juca în spatele lui. Care Messi o fi dat el două goluri (primele din carieră în poarta lui Buffon), dar a şi pierdut destule mingi, peste media obişnuită. El nu va putea să joace bine în toate cele 50-60 de meciuri dintr-un sezon, iar în formula asta, dacă Messi e blocat în, să zicem, 10 meciuri, Barcelona nu va câştiga în 7-8 dintre ele. În timpul ăsta, Ronaldo primeşte pase peste pase de la uzina madrilenă, permiţându-şi să le trateze cu lejeritate, pe principiul asta intră, asta nu intră. Revenind la Barcelona, cel puţin deocamdată, Dembélé nu cred că va putea influenţa jocul în meciurile tari, el nu a putut continua fazele în zone aglomerate, fie s-a blocat în slalom, fie a greşit pasa. Semedo mi-a confirmat prima impresie, chiar este un câştig pentru echipă, aducerea sa eliberându-l pe Sergi Roberto, dar care acum nu mai are loc în ofensivă! Cred că ne vom da seama de adevărata forţă a Barcelonei atunci când va fi condusă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masa celor putred de bogaţi.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Masa celor putred de bogaţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei