Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2017 - Anul XXII, nr. 95 (6511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nici un nume nou printre candidaţii pentru posturile de inspector şcolar

Sâmbătă, 29 Aprilie 2017 (08:56:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şapte candidaţi, actualmente inspectori de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean IŞJ Suceava, s-au înscris în cursa pentru ocuparea celor nouă posturi de inspector şcolar vacante.

Fiecare dintre cei şapte candidaţi vrea să continue cu un nou mandat în cadrul instituţiei, singurul post pentru care nu au fost doritori fiind cel de inspector pentru management şcolar (jumătate de normă).

Din domeniul Curriculum și inspecție școlară, pentru postul de inspector şcolar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație (jumătate de normă) s-a înscris Carmen Cristina Sima, aceasta urmând să susţină concursul şi pentru ocuparea postului de inspector şcolar de biologie.

Laurenţie Şpac este singurul candidat care figurează pentru postul de inspector şcolar pentru învăţământ primar (o normă), iar Cezar Anuţei pentru postul de inspector pentru disciplinele socio-umane (jumătate de normă).

Actualele inspectoare de limba şi literatura română, Isabel Giorgiana Vintilă şi Angela Luminiţa Sehlanec, vor susţine concursul organizat de IŞJ pentru a rămâne pe posturi pentru încă patru ani.

Pentru funcţia de inspector şcolar pentru religie (o normă) s-a înscris Bogdan Mihai Hrişcă.

În domeniul Management, pentru inspector şcolar pentru minorităţi naționale - altele decât ucraineană (jumătate de normă) s-a înscris Cristina Maria Albu.

Probele sunt programate în perioada 9 – 12 mai. Candidaţii trebuie să treacă de cinci probe, iar pentru promovarea concursului trebuie să obţină minimum nota 7 la fiecare dintre ele.

Acestea sunt: evaluarea CV-ului, inspecţie specială la clasă, proba practică – asistarea unei lecţii la clasă şi întocmirea unui proces verbal de evaluare a lecţiei, proba scrisă – test grilă cu 20 de întrebări din legislaţia şcoală şi management educaţional şi interviu in fața comisiei de concurs privind managementul educațional și deontologia profesională.

Comisia este formată din: inspectorul școlar general în calitate de președinte, un reprezentant al Ministerului Educației, un profesor sau un conferenţiar universitar din profilul postului pentru care candidează. Candidaţii care vor promova examenul vor avea mandate pe 4 ani.

Programul probelor este afişat pe site-ul instituției (www.isj.edu.ro).

Concursul se organizează în conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de inspector școlar din inspectoratele școlare, aprobată prin OMECTS nr. 5558/07.10.2011 și Ordinul nr. 3802/11.05.2015.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un nume nou printre candidaţii pentru posturile de inspector şcolar.
 Vizualizări articol: 1859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nici un nume nou printre candidaţii pentru posturile de inspector şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei