Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2017 - Anul XXII, nr. 95 (6511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Adomnicăi, nemulţumită că unele instituţii nu informează Prefectura în legătură cu activitatea lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, este nemulţumit de faptul că unele structuri ale ministerelor în teritoriu nu trimit raportările lunare sau trimestriale către instituţia pe care o conduce pe motiv că nu au personalitate juridică şi nici subordonare judeţeană. Adomnicăi  şi-a exprimat nemulţumirea în şedinţa Colegiului Prefectural de joi, când i-a rugat pe directori să remedieze această situaţie. Ea a dat doar exemplul Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune, companie aflată în subordinea Ministerului Economiei. Mirela Adomnicăi a insistat ca rapoartele de informare să fie trimise şi Instituţiei Prefectului, arătând că ţelul este unul comun, acela de a transpune în practică acţiunile prevăzute în programul de guvernare la nivel judeţean.  „Am o rugăminte. Sunt structuri la nivelul judeţului care au diverse subordonări regionale, naţionale fără personalitate juridică și acum am fost în situaţia în care le-am cerut rapoarte vizavi de nivelul de îndeplinire a acţiunilor în primul trimestru al anului și am primit răspuns că, deoarece nu au personalitate juridică și nu au subordonare la nivel judeţean, nu trebuie să ne comunice nici o informare cu privire la activitatea lor. Luaţi-o ca o rugăminte din partea mea și voi insista să trimiteţi aceste informări. Planul de acţiuni la nivelul judeţului trebuie realizat cu toate structurile existente, indiferent de subordonarea lor, regională sau naţională. Informările le văd foarte necesare în momentul în care ne putem sprijini reciproc în activitatea noastră și aceste structuri cu subordonare regională sau naţională în foarte multe situaţii chiar au nevoie de colaborarea cu celelalte structuri judeţene care au personalitate juridică. În vederea monitorizării de către Prefectură a realizării programului de guvernare și pentru susţinerea noastră reciprocă la nivelul judeţului adresez rugămintea și acestor structuri fără personalitate juridică să ne informeze în legătură cu modul în care au reușit să-și ducă la îndeplinire acţiunile”, a spus Adomnicăi. Prefectul le-a mai cerut directorilor de instituţii să respecte întocmai procedurile trimise de Prefectură pentru elaborarea raportărilor lunare şi trimestriale în vederea creşterii eficienţei activităţii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi, nemulţumită că unele instituţii nu informează Prefectura în legătură cu activitatea lor.
 Vizualizări articol: 2762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Adomnicăi, nemulţumită că unele instituţii nu informează Prefectura în legătură cu activitatea lor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei