Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2017 - Anul XXII, nr. 95 (6511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


26 de goluri în 4 meciuri!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai rar aşa mijloc de săptămână atractiv, fără cupe europene. Spania a avut etapă intermediară, iar acutizarea luptei la vârf s-a simţit în modul de abordare. Că Barcelona urma să facă scor cu ultima clasată nu era ceva de neprevăzut (7-1), dar iată că şi Realul a zburdat efectiv în deplasarea de la Depor (6-2), adică acolo unde Barcelona capota cu o lună şi ceva în urmă. Interesant este că jucătorii care au adus prospeţime, care au dat tonul sunt tocmai Isco şi Morata, aşa că reiau întrebarea de data trecută: unde au fost aceştia doi în meciul cu Barcelona? Nu cumva Realul este sclavul marketingului, aşa că la meciurile cu audienţă trebuie neapărat să-i pună în vitrină pe alde Ronaldo, Bale şi Benzema? Ei bine, iată că fără tridentul galactic s-a descurcat nemaipomenit, a făcut şi rezultat, şi spectacol. După Ramos, care este încă alfa şi omega la echipă, Isco mi se pare că a devenit jucătorul influent şi poate punctul de sprijin într-o viitoare echipă a Realului, care i-a şi oferit de altfel o prelungire a contractului, cu triplarea salariului. Dincolo, din goleada Barcelonei merită reţinut debutul ca marcator al lui Mascherano, ceea ce aştepta toată suflarea blaugrana. Deşi momentul se anunţa cumva din ratările recente (un „cap” scos in extremis de portarul advers, o bară, alte tentative), coechipierii şi suporterii n-au mai avut răbdare şi l-au pus pe argentinian în faţa faptului împlinit, la 11 metri. Momentul era prielnic, o ratare n-ar fi schimbat nimic, bine că au scăpat şi comentatorii tv de o obsesie, că ajunseseră să o repete meci de meci.

În Franţa am avut semifinală de cupă între PSG şi Monaco, asta după ce cele două echipe se întâniseră şi în finala Cupei Ligii. Se pare că noua senzaâie a Europei, dar şi liderul la intern, Monaco, nu vede nicio problemă în a fi snopită de rivala pariziană. În numele unor ţeluri mai înalte, Monaco a fost descălţată în ambele cupe, 1-4 şi 0-5, tot ce sper e să nu ajungă să regrete că au renunţat prea uşor la vrabia din mână.

În schimb, scutite de veleităţi europene, Bayern şi Dortmund s-au întâlnit şi ele tot în semifinală de Pokal. De data asta trendul s-a inversat şi pepiniera a produs avaria în Bavaria: 2-3!. Parcă văd că urmează oferte de nerefuzat pentru junii Borussiei!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 26 de goluri în 4 meciuri!.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
26 de goluri în 4 meciuri!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei