Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2017 - Anul XXII, nr. 23 (6439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţia retrospectivă a artistului fotograf Ștefan Tóth, la Muzeul de Istorie Suceava

Miercuri, 1 Februarie 2017 (11:31:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural „Bucovina” şi Asociaţia Internaţională „Euro Foto Art” Oradea organizează marţi, 7 februarie a.c., la ora 10.00, în Sala „Pod” a Muzeului de Istorie Suceava, vernisajul expoziţiei retrospective a artistului fotograf Ștefan Tóth (AFIAP).

Expoziţia etalează 45 de fotografii alb-negru şi color de mari dimensiuni, lucrări din expoziţia reprezentativă prezentată anul trecut la Muzeul Cetăţii şi Oraşului Oradea cu ocazia aniversării vârstei de 65 de ani a cunoscutului artist fotograf orădean.

Este vorba de o selecţie care cuprinde de la primele fotografii realizate în parcul Cişmigiu din Bucureşti, în anul 1968, cu aparatul de fotografiat analog, până la fotografii digitale realizate în anul 2015 la Budapesta.

În cadru expoziţiei sunt prezentate şi fotografii care fac parte din ciclul „Moartea unui Cimitir”, inspirat din strămutarea Cimitirului „Olosig” din Oradea, sau fotografii realizate în urma deplasărilor artistului fotograf în China, Japonia şi Coreea de Sud, sau în diferite ţări ale Europei.

Artistul fotograf Ștefan Tóth (AFIAP), o personalitate reprezentativă a artei fotografice din România şi din Europa, este preşedintele Asociaţiei Internaţionale „Euro Foto Art”, unicul membru Regional din lume a Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), organizaţie recunoscută de UNESCO, şi vicepreşedinte al Asociaţiei Fotocluburilor din Ungaria (MAFOSZ)..

Ștefan Tóth este cel mai longeviv preşedinte al celui mai reprezentativ Fotoclub din România (Clubul Fotografic „Nufărul” Oradea) pe care îl conduce de la fondare, de 41 de ani.

La vernisajul expoziţiei personale de la Muzeul de Istorie Suceava, publicul prezent va fi salutat de către managerul instituţiei muzeale sucevene, dr. Constantin-Emil Ursu, şi de artistul fotograf Vitor T. Rusu, membru al asociaţiei „Euro Foto Art”. Momentele muzicale vor fi oferite de Școala de Arte „Ion Irimescu” din cadrul Centrului Cultural „Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţia retrospectivă a artistului fotograf Ștefan Tóth, la Muzeul de Istorie Suceava.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Expoziţia retrospectivă a artistului fotograf Ștefan Tóth, la Muzeul de Istorie Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei