Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2016 - Anul XXI, nr. 266 (6379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Săptămâna Educaţiei Rutiere” - Marşul Siguranţei Rutiere

Duminică, 13 Noiembrie 2016 (10:57:45)
Cu ocazia ,,Săptămânii educaţiei rutiere – Educaţia pentru viaţă contează!” a fost organizat vineri, în Liteni, Marşul Siguranţei Rutiere. Toţi elevii Liceului “Iorgu Vârnav Liteanu” au fost angeranţi în activitatea de amploare. Activitatea încununează o întreagă săptămână de acţiuni temnatice vizând segmente ale problematicii rutiere. În fiecare zi din perioada 7 – 11 noiembrie au fost organizate acţiuni vizând traversarea drumului de către pietoni, deplasarea de la şi către şcoală, dispozitivele media şi siguranţa rutieră, deplasarea cu vehicule de ocazie, deplasarea în calitate de biciclişti, etc. Copiii au realizat şi un concurs de desene, dar şi de afişe şi bannere care au fost prezentate vineri, în cadrul marşului organizat pe raza oraşului.Între orele 13.00-15.00 peste 300 de elevi au mărşăluit în zona centrală a oraşului Liteni, purtând bannerele şi afişele de promovare a siguranţei rutiere. Şase patrule şcolare formate din 12 copii din cadrul unităţii de învăţământ şi echipate cu elemente reflectorizante şi echipament specific au asigurat, alături de poliţişti, fluidizarea traficului în zonă şi au promovat regulile de circulaţie.În săptămâna ce urmează, poliţiştii vor derula acţiuni de prevenire a evenimentelor rutiere în mediul rural, cu implicarea conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală sau gtenerate de lăsarea nesupravegheată a animalelor în proximitatea drumurilor publice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Săptămâna Educaţiei Rutiere” - Marşul Siguranţei Rutiere.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Săptămâna Educaţiei Rutiere” - Marşul Siguranţei Rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei