Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2016 - Anul XXI, nr. 266 (6379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La început de campanie

Flutur le solicită un vot sucevenilor pentru echipa PNL de parlamentari, pentru dezvoltarea judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, i-a îndemnat „cinstit, hotărât şi cu onestitate” pe alegătorii suceveni ca la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 să voteze echipa de candidaţi PNL pentru a putea continua dezvoltarea judeţului. Într-o conferinţă de presă susţinută în prima zi de campanie electorală, împreună cu primarul Sucevei, Ion Lungu, şi cu echipa de candidaţi a PNL Suceava pentru alegerile parlamentare, Gheorghe Flutur a subliniat că viitorii parlamentari suceveni liberali vor pleca la Bucureşti cu mandatul de a vota viitorul Guvern condus de Dacian Cioloş, cu care „avem încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea judeţului Suceava”. „Împreună cu primarul Ion Lungu suntem aici pentru a sprijini echipa noastră de candidaţi. Este o echipă pentru Suceava şi pentru suceveni. O echipă tânără, hotărâtă, care reprezintă toate zonele judeţului şi avem nevoie de votul sucevenilor pentru echipa liberală”, a spus liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că echipa de candidaţi a PNL Suceava pentru alegerile parlamentare are un program foarte curajos pentru modernizarea judeţului, pentru crearea de noi locuri de muncă, un trai mai bun şi confort sporit pentru populaţie, „pentru ca Suceava să recupereze timpul pierdut în ultimii ani, când marile investiţii au fost blocate”. Flutur i-a îndemnat pe suceveni să voteze în continuare echipa PNL, după ce la alegerile locale de anul acesta i-au acordat votul lui şi echipei de consilieri, precum şi primarului Ion Lungu şi altor 45 de primari din judeţ.

„Soluţia pentru suceveni este să meargă cu PNL în continuare, pentru a avea un Guvern liberal. Judeţul Suceava are nevoie ca de aer de locuri de muncă, de creşterea confortului populaţiei, iar eu şi primarul Ion Lungu spunem <Da> pentru continuarea proiectelor de dezvoltare”, a mai precizat preşedintele PNL Suceava. El a amintit de investiţiile făcute în domeniul sănătăţii, prin modernizarea Spitalului Judeţean, investiţii care vor fi realizate şi în continuare, dar şi de viitoarele lucrări în modernizarea Spitalului Rădăuţi sau în alte localităţi ale judeţului.

Flutur a mai spus că în domeniul infrastructurii vor fi realizate investiţii pentru modernizarea Aeroportului „Ștefan cel Mare”, unde este pregătită construcţia unui nou terminal pentru un trafic anual de peste un milion de pasageri. „De asemenea, PNL şi administraţia liberală pregătesc un parteneriat cu cei din educaţie. Dorim un parteneriat cu Universitatea Suceava pentru proiecte comune, unul dintre acestea fiind inclusiv noul campus de la Moara. Acest lucru va fi posibil dacă parlamentarii PNL, administraţia şi cei din educaţie îşi dau mâna pentru a colabora”, a arătat Flutur. El a adăugat că echipa de parlamentari ai PNL împreună cu administraţia suceveană va pregăti sărbătorirea Centenarului Marii Uniri. Gheorghe Flutur a subliniat că echipa PNL este extrem de hotărâtă să pună în aplicare programul „Centenar”, precizând că până în anul 2018 trebuie demarate, dar şi finalizate, mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea judeţului.

„Aici vorbim de drumul rapid pe patru benzi de la Suceava la Bucureşti. Și vreau să amintesc că în primul meu mandat de preşedinte al CJ Suceava am reuşit să facem legătura cu Ardealul, pe DN 17, ceea ce a reprezentat un avantaj pentru dezvoltarea economică şi a turismului. Și vom face şi legătura cu Bucureştiul. Ne bucură faptul că Dacian Cioloş a anunţat începerea investiţiei la autostrada dintre Moldova şi Ardeal, care trece la o distanţă foarte mică de judeţul Suceava”, a mai spus Flutur. El a subliniat că atât el, cât şi primarul Ion Lungu sunt solidari cu echipa liberală de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Gheorghe Flutur a dat asigurări că viitorii deputaţi şi senatori ai PNL vor fi o echipă unită, ”cu o vorbă apăsată la Bucureşti” şi care pleacă în Parlament cu mandatul de a-l susţine pe Dacian Cioloş. ”Noi, aici, la Suceava aşteptăm un parteneriat cu Dacian Cioloş. Și vreau să îi îndemn cu onestitate şi cinste pe alegătorii suceveni să voteze echipa PNL Suceava pentru alegerile parlamentare”, a încheiat Flutur. Alături de Gheorghe Flutur în conferinţa de presă au fost prezenţi primii candidaţi de pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, Dumitru Mihalescul şi Radu Surugiu, precum şi primii doi candidaţi de pe lista pentru Senat, Daniel Cadariu şi Steliana Miron.

 

Lungu: PNL Suceava are cea mai bună echipă de candidaţi pentru alegerile parlamentare

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a declarat, la rândul său, că liberalii suceveni pot să obţină două mandate de senator şi şase de deputat. „Avem 30 de zile să-i convingem pe suceveni, şi sunt convins că o să-i convingem că avem cea mai bună echipă de candidaţi. Este o echipă puternică, de oameni profesionişti, înnoită, cu 60% dintre candidaţi care nu au mai fost în parlament şi 30% femei. Personal am avut o relaţie de colaborare strânsă cu toţi candidaţii PNL Suceava, cu Ioan Balan, cu Daniel Cadariu, cei care deschid listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat, şi mă bucur că printre candidaţi este şi un reprezentant al primarilor, doamna Angelica Fădor”, a spus Ion Lungu. El le-a solicitat sucevenilor un vot pentru echipa PNL de parlamentari, astfel încât Guvernul Cioloş să sprijine în continuare proiectele importante ale Primăriei Suceava, de la construcţia sălii polivalente, amenajarea mai multor zone de agrement, transferul parcului Șipote la primărie, construcţia unei mini-rute ocolitoare către Botoşani şi a unui nou pod peste râul Suceava. „Sunt convins că vom câştiga alegerile în Suceava şi că parlamentarii noştri vor avea o contribuţie importantă la numirea lui Dacian Cioloş în funcţia de premier. Îi îndemn pe suceveni să dea un vot util, un vot pentru echipa liberală”, a mai spus Ion Lungu.

 

Ioan Balan: Echipa PNL a dovedit că poate realiza performanţă politică şi administrativă

Candidatul de pe primul loc de pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, Ioan Balan, a precizat că echipa liberalilor suceveni a demonstrat până acum că poate să facă atât performanţă politică, dar şi performanţă în administraţie, spre binele, confortul şi siguranţa cetăţenilor. Ioan Balan a explicat că programul de guvernare al PNL conţine măsuri importante în toate domeniile de activitate, el făcând referire în primul rând la sănătate. ”Când vorbim despre sănătate, aici la Suceava avem cel mai bun exemplu, prin investiţiile făcute pentru modernizarea Spitalului Judeţean”, a spus Balan. El a adăugat că PNL îşi propune dublarea salariilor medicilor, începând din a doua zi de la preluarea guvernării, dar şi dublarea salariilor asistenţilor medicali în următorii patru ani. ”Aici la Suceava mă gândesc că noi am început, la Mitocul Dragomirnei, cu proiectul Casa medicului, care s-a dovedit a fi un succes, şi care a fost preluat în programul de guvernare, pentru a fi extins la nivel naţional”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul PNL a adăugat că în educaţie liberalii propun dublarea salariilor profesorilor. Ioan Balan a mai spus că la nivel judeţean este extrem de importantă dezvoltarea parteneriatului dintre administraţie şi Universitatea Suceava. „Sunt 100 de pachete de măsuri în programul PNL de Guvernare, inclusiv cadastrarea gratuită, pe care le vom explica pe perioada campaniei. De asemenea, vom prezenta şi priorităţile legislative pe care le vom avea, iniţiative izvorâte de aici, din judeţul Suceava”, a spus Ioan Balan, care a ţinut să facă un apel la ceilalţi competitori politici să respecte legislaţia şi să ducă o campanie electorală curată.

 

Daniel Cadariu: Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt Dacian Cioloş pentru judeţ, respectiv pentru municipiu

La rândul său, candidatul PNL Suceava de pe primul loc pe lista pentru Senat, Daniel Cadariu, a declarat că liberalii suceveni vor câştiga alegerile în judeţ, având în vedere rezultatele foarte bune în administraţie pe care le au atât Gheorghe Flutur, la nivelul judeţului, cât şi Ion Lungu, în municipiul Suceava. El a arătat că un argument pentru ca sucevenii să voteze PNL este acela că premierul Dacian Cioloş a demonstrat în ultimele luni că poate asigura o guvernare cinstită şi onestă. „Un alt argument este că alături de noi îl avem pe Dacian Cioloş al municipiului Suceava, şi mă refer la primarul Ion Lungu, dar şi pe Dacian Cioloş al judeţului, Gheorghe Flutur, care în ultimele luni a reuşit să deblocheze foarte multe proiecte şi care în primul său mandat a adus în judeţ proiecte de peste un miliard de euro, pentru investiţii”, a spus Daniel Cadariu. Făcând referire la programul de guvernare al PNL, el a arătat că viitoarea guvernare liberală îşi propune să aducă o infuzie de capital de 24 de miliarde de euro în economia României, pentru creşterea numărului de locuri de muncă şi pentru creşterea veniturilor la bugetul de stat. El a adăugat că o altă măsură pe care o va lua guvernarea liberală este şi scăderea TVA la 16%, dar şi generalizarea acestui procent pentru contribuţiile sociale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le solicită un vot sucevenilor pentru echipa PNL de parlamentari, pentru dezvoltarea judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 3922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Flutur le solicită un vot sucevenilor pentru echipa PNL de parlamentari, pentru dezvoltarea judeţului Suceava1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei