Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2016 - Anul XXI, nr. 266 (6379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vara în noiembrie !?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru ziaristul de sport, se ştie că perioada cea mai grea din an este vara, atunci când mai toate sporturile, şi în primul rând fotbalul, dormitează de crezi că sunt în moarte clinică. De bine, de rău, tot mai prinzi vreun amical sau chiar ceva meciuri oficiale în preliminariile cupelor europene. Aparent, şi iarna ar fi cam la fel, cu menţiunea că totuşi englezii joacă până şi în ajunul Crăciunului sau de Anul Nou, aşa că tot mai găseşti câte ceva de comentat. Ei bine, săptămâna asta, de parcă nu mi-ar fi de ajuns că colegul meu de rubrică, Gabi Manţă, şi-a luat un mini-concediu, rămânându-mi mie să scriu zilnic, s-a mai întâmplat să fie şi cea mai seacă săptămână din toţi cei 26 de ani de când scriu despre sport. Nu numai că fotbalul din prima ligă s-a întrerupt peste tot în lume (că se joacă preliminarii de Mondial pe toate continentele) dar, lucrul dracului, nici în celelalte sporturi n-a fost niciun pic de activitate: turnee de tenis de mâna a treia, handbal doar intern, rugby-ul doar s-a pregătit, şi el, pentru ceva teste internaţionale, nici măcar snooker-ul din Champions' Tournament n-a fost televizat, deşi erau acolo toţi, inclusiv Ronnie şi Judd. Deşi Lăsatul Secului e abia săptămâna viitoare, în sportul mondial această sărbătoare (!?) s-a produs cât a fost săptămâna asta de lungă. Culmea e că nici meciurile de Mondiale n-au avut loc până aseară, iar ora la care predau articolul la ziar nu mi-a permis să comentez nici meciul de la ora 19.00, Armenia - Muntenegru. Curat ghinion. Aşa că în mijloc de noiembrie m-am simţit că în toiul verii. De neînţeles este de ce nu s-a programat în România măcar o etapă intermediară din Divizia B, dacă tot era aşa o secetă. În sfârşit, mă declar fericit că această săptămână de veritabil coşmar se încheie azi, şi sper că la ora când citiţi confesiunea mea de aici, avem motive de bucurie cu toţii. Fiindcă dacă ne prinde primăvara măcar pe locul 2, nu mai am niciun dubiu în privinţa calificării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vara în noiembrie !?.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Vara în noiembrie !?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei