Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 nov 2016 - Anul XXI, nr. 258 (6371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei „Acasă-i România”

Joi, 3 Noiembrie 2016 (13:01:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Interpreta de muzică populară din Gura Humorului Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei „Acasă-i România”, piesă care face parte de pe noul album cu acelaşi nume, care va fi lansat curând. Laura Olteanu ne-a spus că îi place mereu să surprindă plăcut „publicul meu drag”. „Am simţit nevoia să fac ceva mai mult pentru românii de pretutindeni, atât pentru cei care îşi duc traiul departe de casă, de România, cât şi pentru noi, toţi cei care trăim aici, pentru generaţiile sub ochii cărora s-a scris istoria ultimilor ani şi pentru cei tineri care trebuie să aibă în suflet istoria, tradiţia şi credinţa neamului acestuia. Într-o lume a schimbărilor, de multe ori nu în bine, vedem pierzându-se valorile acestui neam. Dar sunt convinsă, cu ajutorul lui Dumnezeu, putem întoarce roata istoriei şi să fim ceea ce cu toţii ne dorim”, a fost mesajul artistei. Melodia „Acasă-i România” şi videoclipul acesteia s-au dorit izvorâtoare de frumuseţe, tradiţie, istorie, credinţă, dar şi durere. Pentru detalii, puteţi să accesaţi websiteul www.lauraolteanumusic.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei „Acasă-i România”.
 Vizualizări articol: 4318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Interpreta Laura Olteanu şi-a lansat videoclipul melodiei „Acasă-i România”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză cu carne tocată Nu, nu e varza ca la Cluj, aceea e cu straturi alternative. Nici sarmale desfăcute nu se poate chema, pentru că nu include orez. Este o mâncare consistentă și foarte gustoasă, care seamănă cu diferite alte bunătăți, dar e mai mult un deliciu... Citeşte