Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2016 - Anul XXI, nr. 255 (6368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Filmul „Intouchables”, la Biroul Francez

Luni, 31 Octombrie 2016 (11:48:21)
La Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei din municipiul Suceava va fi proiectat miercuri, 2 noiembrie, începând cu ora 17:00, filmul „Intouchables”, în cadrul proiectului După-amiezi francofone la Suceava. „Intouchables (Invincibilii)”, lansat în anul 2011, este un film bazat pe întâmplări reale, dialoguri inteligente și umor de calitate, fiind unul dintre puținele filme aclamate de critici și iubite de public în egală măsură. Filmul a doborât atât recorduri de premii, cât și de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile în Franța și primind 10 nominalizări la Premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), precum și Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival. Povestea filmului îl are în prim-plan pe Philippe (Francois Cluzet), un aristocrat înstărit care, în urma unui teribil accident cu parapanta, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job. Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Și astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică. Publicul prezent la proiecția filmului va avea posibilitatea de a intra în dialog cu noul lector de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare", Benoît Gustot. Intrarea este liberă. Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul „Intouchables”, la Biroul Francez.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul „Intouchables”, la Biroul Francez0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei