Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2016 - Anul XXI, nr. 255 (6368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Câştigători

Emilia Colominschi şi Iulian Baroiu, Miss şi Mr. Boboc la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” a adus pe scena Casei Culturii Suceava zece perechi de liceeni din clasele a IX-a. Au concurat pentru titlul de Miss şi Mr. Boboc  perechile Alexandra Ştromer - Ştefan Popovici, Elena Bursuc - Constantin Rusu, Raluca Bradu - Iustin Albu, Bianca Adomniţei - Robert Opocinschi, Emilia Colominschi - Daniel Olariu, Lucica Popescu - Flavius Şfabu, Alexandra Anton - Iulian Baroiu, Viviana Panţiru - Gheorghe Nistoroaia, Nicoleta Solomon - Vasile Grahoţchi, Mihaela Negru - Aurel Alexandrov.

După cele trei probe din concurs - prezentare ţinută de zi, ţinută de seară şi proba de aptitudini, Miss Boboc 2016 a fost desemnată de juriu concurenta cu nr. 5 Emilia Colominschi, iar Mr. Boboc a fost ales Iulian Baroiu, nr. 7 în concurs, doi adolescenţi care merită din plin titlul acordat. Proba de prezentare a ţinutei de seară - rochie lungă, adecvată momentului, extrem de elegantă prin simplitate - a ajutat-o pe Emilia să acumuleze puncte importante, dar tânăra a făcut o figură frumoasă şi la proba de aptitudini, cu interpretarea unei melodii din folclorul rus. Chiar dacă şi-a forţat puţin vocea, costumul tradiţional, faptul că nu a avut sprijin instrumental şi că a zâmbit şi a mulţumit publicului pentru aplauze au contat mult mai mult nu doar în ochii juriului, cât şi în ai publicului.

 

Invitatul special a fost F. Charm, care şi-a găsit la ”Cantemir” un public pe măsură

O altă concurentă ale cărei eleganţă şi candoare le-am remarcat a fost cea cu nr. 8, Viviana Panţiru, din păcate nerăsplătită cu vreun premiu. La proba de aptitudini, cele mai inspirate alegeri au fost ale concurentului nr. 1, Ştefan Popovici, care a interpretat un fragment la saxofon, şi a concurentei nr. 3, Raluca Bradu, care a optat pentru Kangoo Jumps şi a evoluat cu naturaleţe pe scenă.

Pe podium au urcat însă Mihaela Negru şi Vasile Grahoţchi, care au obţinut locul II în concursul Miss şi Mr. Boboc, Elena Bursuc şi Aurel Alexandrov - locul III şi  Alexandra Anton şi Daniel Olariu, care au câştigat Premiul de Popularitate.

Spectacolul organizat de elevii de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” pentru ”bobocii” de clasa a IX-a i-a adus pe scenă pe Kati, Axu, Trupa Eco-Art,  Daniela Vicenco, Florea şi Şpac, Sebastian Cîrcu, Hunted Dolls,  Sînziana Lelcu, Bucovina Dance Studio, Ienceanu, Nemaciuc, Grosu, Emilian Cristea, Alexandru Chirilă, Adrian Tudoreanu, trupa de Capoeira coordonată de profesorul Emilian Moncea, Andreea Caciur şi ansamblul folcloric pregătit de profesorul Lazăr Tipa. Prestaţii bune, răsplătite cu aplauze au avut dansatorii sportivi Florea şi Şpac, cei opt tineri din trupa de Capoeira, care au ridicat publicul în picioare cu combinaţia de lupte, dans şi muzică prezentată, ansamblul folcloric al profesorului Tipa, Emilian Cristea şi Adrian Tudoreanu, două voci  despre care probabil vom mai auzi.

Invitatul special al balului a fost F. Charm, care şi-a găsit la Colegiul ”Dimitrie Cantemir” un public pe măsură. Adolescenţii i-au demonstrat că îi ştiu piesele, au cântat împreună cu el "Nu iese fum fără foc", „Departe de tine", „Aproape de tine”, „30 de grade”, „Cod roşu” sau „Mama”, au oftat la povestirile lui şi au dansat odată cu cele două animatoare care l-au însoţit. Locul brichetelor aprinse odinioară la concertele de rock a fost luat, la spectacole de genul celui de vineri seară, de lanternele de pe telefoanele mobile, dar simbolul este acelaşi – rezonarea tinerilor cu mesajul transmis de pe scenă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emilia Colominschi şi Iulian Baroiu, Miss şi Mr. Boboc la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir”.
 Vizualizări articol: 9580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Emilia Colominschi şi Iulian Baroiu, Miss şi Mr. Boboc la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 oct 2016, 14:05:48
Elevii astia par asa batrani...nu numai de la liceul asta ci in general.Pacat ca isi trec asa repede copilaria si adolescenta...cat despre baluri, nu au nimic in legatura cu liceul si adolescenta.Toate par niste spectacole de variete de televeziuni indoielnice sau chiar de cabaret.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei