Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2016 - Anul XXI, nr. 183 (6296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Efective sporite de poliţişti în trafic în cadrul acţiunii ,,Estival 2016”

Duminică, 7 August 2016 (15:22:34)

Peste 200 de poliţişti au acţionat zilnic, în perioada 28 iulie - 5 august,în  cadrul acţiunii ,,Estival 2016”.

În urma acţiunilor desfăşurate au fost constatate 208 infracţiuni, au fost aplicate peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 400.000 lei şi au fost reţinute 70 de permise de conducere.

La nivelul judeţului Suceava au acţionat zilnic 206 poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase dar şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea producerea unoraccidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul „turismului de weekend şi turismului sezonier”, nerespectării regulilor de circulaţie de unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

De asemenea, acţiunile au vizatprevenirea actelor de tulburare a liniştii publice şi prevenirea săvârşirii unor infracţiuni cu violenţă în zona barurilor, discotecilor, locurilor de cazare şi a altor locuri pretabile, precum şi identificarea şi combaterea activităţilor cu caracter ilicit în zonele turistice cu aflux mare de turişti, cu precădere în sfera comerţului stradal, dreptului de proprietate intelectuală etc.

În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate 208 infracţiuni, fiind cercetate penal 112 persoane, faţă de 3 luându-se şi măsuri preventive privative de libertate. Numărul sporit de poliţişti în zonele de risc infracţional a dus la prinderea în flagrant a 40 de autori de infracţiuni.

De asemenea, în cadrul acţiunilor derulate au fost identificate 2 persoane urmărite la nivel naţional şi o persoană urmărită internaţional.

Au fost aplicate 1.069 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 289.251 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de cca. 20.000 lei. Cele mai multe sancţiuni – 832, au fost aplicate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 159 de sancţiuni au fost aplicate pentru fapte privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar 26 de sancţiuni au fost aplicate pentru fapte de natură economică. Au mai fost aplicate alte 52 de sancţiuni contravenţionale la alte acte normative.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Efective sporite de poliţişti în trafic în cadrul acţiunii ,,Estival 2016”.
 Vizualizări articol: 2318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efective sporite de poliţişti în trafic în cadrul acţiunii ,,Estival 2016”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei