Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2016 - Anul XXI, nr. 183 (6296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Preot rănit într-un accident, după ce un BMW s-a izbit într-o casă şi într-un gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW scăpat de sub control s-a izbit în gardul şi peretele unei case de pe strada Gheorghe Doja din Suceava, în urma impactului un bărbat în vârstă de 38 de ani, preot, fiind rănit. În autoturismul BMW cu volan pe partea dreaptă, înmatriculat în Irlanda, se mai afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, care nu a suferit leziuni. Partea interesantă a acestui caz este că ambii erau în stare de ebrietate şi au dat declaraţii contradictorii cu privire la cine s-a aflat la volan.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 0,50, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava. Autoturismul BMW a fost scăpat de sub control de şofer la intersecţia străzilor Aleea Dumbrăvii cu Gheorghe Doja. Personalul medical deplasat la faţa locului l-a preluat pe Augustin Danalache, în vârstă de 38 de ani, care avea leziuni uşoare. Bărbatuleste preot la biserica de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni. La faţa locului se afla şi Florin Ciubotariu, în vârstă de 23 de ani, din Mitocu Dragomirnei, proprietarul maşinii. Acesta din urmă voia să vândă autoturismul, iar preotul era un potenţial client.   

„Deoarece nu s-a putut stabili care dintre cei doi ocupanţi este conducătorul autoturismului, s-a procedat la testarea lor cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 38 de ani, iar în cazul celui de 23 de ani rezultatul a fost de 0,82 mg/l. Ambelor persoane le-au fost recoltate probe biologice”, a explicat comisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Conform proprietarului casei în care a intrat maşina, iniţial tânărul a declarat că nu el era la volan, ci preotul, însă ulterior, ieri, acesta a revenit asupra declaraţiilor. Anchetatorii au totuşi multe nelămuriri în acest sens. Dacă va fi cazul, identitatea persoanei care s-a aflat la volanul maşinii poate fi stabilită în baza probelor de sânge rămase pe scaunul conducătorului auto.

Poliţia a confirmat că există dubii cu privire la cine a condus BMW-ul

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii persoanei care a condus autoturismul și a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al poliţiei judeţene.

Miza aflării identităţii persoanei care a condus BMW-ul este un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi acoperirea prejudiciului creat prin distrugerea gardului şi avarierea peretelui casei. În cazul ambilor, este de aşteptat ca probele biologice de sânge să indice valori de peste 1,6 la mie, ceea ce este sinonim cu o stare avansată de ebrietate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preot rănit într-un accident, după ce un BMW s-a izbit într-o casă şi într-un gard.
 Vizualizări articol: 10753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Preot rănit într-un accident, după ce un BMW s-a izbit într-o casă şi într-un gard3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...bmw si spatiile mici... trimis de
( 6 aug 2016, 12:47:48
Luati volanele din dreapta la toate auto!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei