Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2016 - Anul XXI, nr. 161 (6274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gospodărie cuprinsă de flăcări, la Capu Codrului

Marţi, 12 Iulie 2016 (11:05:25)

Pompierii militari suceveni de la subunităţile din Gura Humorului, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului şi Cornu Luncii, precum şi ai Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă ce aparțin preotului Gabriel Puiu Florea și lui Ilie Boca, ambii din localitatea Cornu Luncii, au intervenit luni cu 8 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei din comuna Capu Codrului.

Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 19.03. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu violenţă la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la proprietăţile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:10.

Au ars acoperişul casei pe 150 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 80 de metri pătraţi, acoperişul de la camera centralei pe 10 metri pătraţi, acoperişul grajdului pe 40 de metri pătraţi, şura pe 80 de metri pătraţi, un atelier şi alte anexe pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi. Au mai ars aparate electrocasnice, 10 tone de furaje, precum şi acoperişul unei anexe din gospodăria învecinată, pe 60 de metri pătraţi. S-au degradat mai multe bunuri şi izolaţia din polistiren a unei anexe învecinate, pe 10 metri pătraţi.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 59 de ani, care făcut un atac de panică, şi fiului acesteia, în vârstă de 26 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor. Ambii au refuzat ulterior transportul la o unitate spitalicească.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un motor electric suprasolicitat”, se precizează în comunicatul pompierilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie cuprinsă de flăcări, la Capu Codrului.
 Vizualizări articol: 3332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie cuprinsă de flăcări, la Capu Codrului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă cu 3 feluri de făină şi 5 feluri de seminţe Este o pâine pufoasă, uşoară, cu aspect de pâine intermediară şi gust minunat. Se face destul de uşor, chiar dacă nu dispunem de o maşină specială pentru pâine, iar gustul obţinut va fi o răsplată perfectă pentru micul efort... Citeşte