Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2016 - Anul XXI, nr. 132 (6245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrână din Milişăuţi, înşelată prin metoda „accidentul”

Marţi, 7 Iunie 2016 (11:46:33)

Poliția oraşului Milişăuţi a fost sesizată marţi, la ora 4.25, despre faptul că o localnică de 73 de ani a fost victima unei înşelăciuni prin metoda „accidentul”.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 01.30 victima a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat ca fiind fiul ei, plecat de mai mult timp în străinătate, și care i-a adus la cunoștință că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a fost reţinut de autorități şi are nevoie de o sumă de bani pentru a fi eliberat pe cauţiune.

Ulterior, victima a fost apelată pe telefonul fix de o altă persoană, care i-a adus la cunoștință faptul că, pentru a fi eliberat pe cauţiune din închisoare, fiul ei are nevoie de suma de 10.000 de lire, bani ce trebuie plătiți unei persoane ce o va contacta la domiciliu.

Astfel, în jurul orei 03.00, la locuința femeii de 73 de ani s-a prezentat o persoană necunoscută, căreia femeia i-a înmânat 1.800 de lire și 500 lei.

Ulterior, femeia s-a deplasat la locuinţa fiicei sale, situată în apropiere, care l-a sunat pe fratele ei, în străinătate și care i-a comunicat faptul că nu a fost implicat în nici un accident de circulaţie şi nici nu a trimis pe nimeni pentru a ridica vreo sumă de bani de la mama sa.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână din Milişăuţi, înşelată prin metoda „accidentul”.
 Vizualizări articol: 5225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână din Milişăuţi, înşelată prin metoda „accidentul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei