Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2016 - Anul XXI, nr. 84 (6197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr cu permisul suspendat, bănuit că a condus beat şi a provocat un accident rutier

Duminică, 10 Aprilie 2016 (14:07:52)

Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată sâmbătă, la ora 6.25, despre faptul că pe raza localității s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul unui autoturism a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 06.08, un atelaj hipo care circula pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, condus de un localnic de 28 de ani, a fost acroșat în partea din spate de un autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 30 de ani, din localitate, pasager în atelajul hipo, și vătămarea ușoară a căruțașului.

La fața locului, oprit într-un șanț, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment și un tânăr de 24 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care a declarat că nu el a condus autoturismul, ci un prieten din orașul Vicovu de Sus, care, după accident, a luat plăcuțele cu numărul de înmatriculare de pe autoturism și a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul de 24 de ani, prezent la fața locului, are suspendat dreptul de a conduce autovehicule în perioada 17.12.2015 – 15.03.2016, ca urmare a conducerii unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și a identității conducătorului autoturismului implicat în accidentul rutier, urmând să se dispună procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr cu permisul suspendat, bănuit că a condus beat şi a provocat un accident rutier.
 Vizualizări articol: 2371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr cu permisul suspendat, bănuit că a condus beat şi a provocat un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba rădăuţeană Sigur că adevărata ciorbă rădăuţeană, cea creată de doamna Cornelia Dumitrescu, o puteţi găsi numai la Rădăuţi şi numai acolo unde se urmează încă reţeta ei originală. Preparatul este însă acum celebru în toată lumea, acolo unde au... Citeşte