Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2016 - Anul XXI, nr. 84 (6197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Suporter, o meserie grea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că unul dintre cele mai grele lucruri de pe lumea asta este să fii suporter român, indiferent despre ce sport este vorba. E greu să ţii cu oricare din echipele noastre de fotbal, atât la intern, cât şi în competiţiile europene. Noroc că la astea din urmă scăpăm repede, de obicei până să înceapă, adică încă din tururile preliminare. Staţi fără grijă, nici la toamnă nu va fi altfel, fiindcă ale noastre se cară încă din vară! Iar dacă vi se pare că echipa naţională e cumva altfel, chestie la care sperăm cu toţii, hai să avem răbdare până la sfârşitul celui de-al treilea meci din grupa de la Euro. La fel de complicată e şi viaţa suporterului de volei, handbal, rugby, tenis, iar din când în când, că se joacă mai rar, chiar şi cea a iubitorului de polo pe apă (bine că n-avem şi călare, ca şi aici cred că am descoperi cai "vopsiţi" ori dopaţi, ba şi arbitraje hoţeşti). Norocul nostru major este însă acela că nu suntem singuri pe lume. Ca şi prin alte părţi ale planetei există suporteri care traversează, e drept că mai rar decât noi, stări dintre cele mai bizare, uneori veritabile şocuri, provocate de favoriţii lor. Mă gândesc, evident, în primul rând la suporterii Real-ului de Madrid: nici n-au apucat, săracii, să se bucure de victoria aproape istorică de la Barcelona, de sâmbăta trecută (obţinută şi în deplasare, şi după ce au fost conduşi, şi după o eliminare, şi după ce li s-a anulat un gol perfect valabil), că doar la patru zile distanţă au luat-o de la nişte nemţi de-ai nimănui, ajunşi pentru prima dată în istoria lor în sferturi de finală de cupă europeană. Genialul Ronaldo de sâmbătă a devenit miercuri un împiedicat. Fabulosul Marcelo cădea la fiecare atingere de minge, nu de adversar, de parcă îl lovise poliomielita, iar cuplul de fundaşi centrali părea a fi alcătuit nu din Pepe şi Ramos, ci din Waldorf şi Statton, ştiţi dv., boşorogii ăia din loja de la Muppets. Dar cel mai greu dintre toate e să fii român, să ţii cu toate echipele şi sportivii români în toate competiţiile, iar pe deasupra să fii şi fan devotat al Real-ului, ca mine!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suporter, o meserie grea.
 Vizualizări articol: 2134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suporter, o meserie grea5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba rădăuţeană Sigur că adevărata ciorbă rădăuţeană, cea creată de doamna Cornelia Dumitrescu, o puteţi găsi numai la Rădăuţi şi numai acolo unde se urmează încă reţeta ei originală. Preparatul este însă acum celebru în toată lumea, acolo unde au... Citeşte