Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2016 - Anul XXI, nr. 44 (6157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Film francez la Casa Prieteniei – Suceava

Marţi, 23 Februarie 2016 (13:40:37)
La Biroul Francez din Casa Prieteniei – Suceava va avea loc joi, 25 februarie, de la ora 18:00, o nouă proiecție de film francez, în cadrul proiectului După-amiezi francofone la Suceava.La famille Bélier (Familia Bélier) este o comedie spumoasă dar plină de emoție, în regia lui Eric Lartigau, avându-i în distribuție pe Karin Viard, François Damiens, Louane Emera.Filmul surprinde povestea Paulei care provine dintr-o familie ai cărei membri sunt surzi, cu excepția ei. Dar asta nu ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să țină pasul cu programul plin: când nu e la școală, își ajută familia la fermă sau la piață. Una peste alta, Paula se îndrăgostește de Gabriel, iar când el se înscrie în corul școlii, se înscrie și ea, și în secunda când începe să cânte, toți rămân muți. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat crește. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înțelege?Intrarea este liberă.Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Film francez la Casa Prieteniei – Suceava.
 Vizualizări articol: 1826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film francez la Casa Prieteniei – Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos grecesc de castraveți Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca însoțitor delicios al unor feluri consistente, precum fripturileAvem nevoie de:500 g iaurt natural ( preferabil... Citeşte