Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2015 - Anul XX, nr. 166 (5978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sindicalişti din învăţământul egiptean sosesc vineri la Suceava

Miercuri, 22 Iulie 2015 (09:41:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O delegaţie a Uniunii Generale a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Ştiințifică din Egipt, condusă de Hesham Abd Eazez Hassan Radwan, președintele acestei organizații, va face o vizită la Suceava vineri, 24 iulie. Potrivit lui Giani Leonte, președinte al Alianţei Sindicatelor din ÎnvăţământSuceava (ASIS), „Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a semnat împreună cu Uniunea Sindicatelor din Egipt un acord de promovare a schimbului de experienţă şi bunelor practici. Ca sindicat afiliat la FSLI, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava s-a implicat activ în susţinerea acestui acord şi, în consecinţă, delegaţia sindicaliştilor egipteni va sosi la Suceava” . Primirea invitaților va avea loc în Sala ”Nicolae Labiș” din incinta Palatului Administrativ, la ora 11:00. Giani Leonte a mai specificat că reprezentanţii Uniunii Generale a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Ştiințifică din Egipt vor vizita România (București, Iași,Suceava) în perioada 22 – 29 iulie. Uniunea Generală a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Științifică din Egipt reprezintă interesele a peste 3 milioane de salariați din educație și cercetare. Acordul de Parteneriat, la semnarea căruia a asistat și Giani Leonte, liderul sindicatului sucevean, în calitatea sa de vicepreședinte al FSLI, pune bazele unei cooperări inițiate cu mai bine de 10 ani în urmă.Acest acord cadru are ca scop stabilirea și construirea unui cadru pentru colaborarea între cele două organizații, prin intermediul căruia să se dezvolte, promoveze și realizeze activități și proiecte de interes comun în domeniile dialogului social, educației și formării profesionale continue.Această vizită este o oportunitate pentru stabilirea unui calendar al acțiunilor comune care sunt planificate să se deruleze în perioada 2015 – 2017, pentru cunoașterea posibilităților de derulare a unor schimburi de profesori atât la nivelul FSLI, cât și al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicalişti din învăţământul egiptean sosesc vineri la Suceava.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sindicalişti din învăţământul egiptean sosesc vineri la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei