Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2015 - Anul XX, nr. 166 (5978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Curse cu obstacole

Marele premiu al Cupei Bucovinei 2015 merge la Sibiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După trei zile în care copitele cailor de rasă veniţi din toată ţara au răscolit pistele Hipodromului Rădăuţi, parcurgând trasee cu un grad destul de mare de dificultate, făcând sărituri care pentru mulţi ar părea imposibile, spre încântarea sutelor de spectatori care au aplaudat îndelung performanţele cailor, dar şi ale jocheilor, marele premiu al Cupei Bucovinei a plecat la Sibiu.

Cel care a obţinut binemeritatul loc I este Radu Ilioi, unul dintre cei mai cunoscuţi jochei din România, cu un palmares impresionant. Acesta a participat la peste 20 de Grand Prix-uri internaţionale, din care 12 etape de Cupă Mondială şi cinci Cupe ale Naţiunilor. A fost campion naţional de peste 15 ori, de peste 20 de ori a fost numit sportivul anului la echitaţie, în vreme ce de patru ori a fost între primii trei în Liga Centrală Europeană. Originar din Piatra Neamţ, unde a şi lucrat mulţi ani la Herghelia Dumbrava, Radu Ilioi reprezintă acum CSM Sibiu.

Radu Ilioi, împreună cu fiul său, Raul, a obţinut cel mai mare punctaj dintre toate echipele înscrise în concurs la Cupa Bucovinei, călare pe cinci cai cu nume rezonante: Xena, Quintender, Camil, Amabil şi Balu San.

Pe locul II s-a situat echipa ieşenilor de la Equester, cu jocheii Dănuţ Teşcu şi Tiberiu Cebotaru, călare pe Azan, Clouny S, Enzo Impressed şi Zahara.

Locul III a revenit echipei Romsilva, din care au făcut parte Ştefan Leonte şi Ştefănuţ Hîj, care i-au avut sub şa pe celebrul Ogică, pe uimitorul Darius – unul din cele mai frumoase exemplare de cal de sport românesc, pe SB XVII-31 şi pe Ucic.

Pe locul IV s-au situat reprezentanţii clubului hipic Rarăul Bacău,  Cornel Erhan şi Sergiu Aştefănesei, care au participat la competiţie cu caii Sara Blue, Vanessa, Vino-ncoa şi Celebration.

Locul V a fost adjudecat de caii şi călăreţii clubului hipic sucevean „Cai de legendă”, reprezentat de jocheii Ionel Moroşan, Ştefan Jescu şi Miruna Tarîţă, pe caii Fior, Raquel Star, Kerry, Winchester şi Benina.

Locul VI a fost luat de Clubul Sportiv Felix Ţopescu, reprezentat de Claudiu Florişteanu şi suceveanca Octavia Ilisoi, care au călărit pe Fidibus, Ukaz şi Charlotte.

Cea de-a 15 ediţie a Cupei Bucovina Romsilva, organizată de Regia Naţională a Pădurilor, sub egida Federaţiei Ecvestre Române, s-a încheiat duminică seara, programul fiind decalat din cauza unei furtuni violente, care a provocat numeroase pagube în Rădăuţi, dar, din fericire, nici una la Hipodrom, unde principalul incovenient a fost ploaia care i-a „răcorit” atât pe concurenţi, cât şi pe spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marele premiu al Cupei Bucovinei 2015 merge la Sibiu.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marele premiu al Cupei Bucovinei 2015 merge la Sibiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei