Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2015 - Anul XX, nr. 145 (5957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune umanitară pentru copiii cu autism, în centrul Sucevei

Vineri, 26 Iunie 2015 (14:06:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În centrul municipiului Suceava, în spațiul creat în aer liber, vizavi de Oscar Wilde Pub, va avea loc duminică, 28 iunie, începând cu ora 17.00, o acţiune umanitară pentru copiii cu autism. Timp de cinci ore, echipa BarShow, cea mai bună echipă de barmani din Nordul României, va oferi un spectacol de iscusință în amestecuri răcoritoare, iar în schimbul limonadelor speciale degustătorii sunt îndemnați să doneze pentru susținerea terapiei copiilor din cadrul Asociației Help Autism - Filiala Suceava. La Suceava, printr-un program al Asociației Help Autism, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, sprijinit de comunitate și antreprenori locali, copiii cu autism au șanse mai mari la diagnostic, terapie și recuperare. Andreea Panait, psiholog și coordonator al Help Autism - Filiala Suceava, a spus că „echipa de terapeuți încearcă prin diferite acțiuni să sensibilizeze comunitatea cu privire la diagnosticul ce afectează 1 din 68 de copii și susținerea intervenției terapeutice prin implicarea tuturor, după posibilități și abilități.” „O limonadă, o șansă la recuperare” este o acțiune caritabilă organizată de BarShow și Help Autism - Filiala Suceava, împreună cu Oscar Wilde Pub, Carrefour Suceava, Look Up Pub, Coca Cola. Cu o experiență vastă în domeniul de Cocktail Catering, echipa BarShow este formată din Alex Bălan și Ioan Gherman. Numeroasele premii câștigate la concursurile de mixologie îi recomandă ca cea mai bună echipă de barmani din Nordul României. Pentru mai multe informaţii legate de acţiunea umanitară de duminică puteţi să luaţi legătura cu psihologul Andreea Panait, telefon 0745 838 506, email: andreea.panait@helpautism.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune umanitară pentru copiii cu autism, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune umanitară pentru copiii cu autism, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă) Îi afli adeseori în târguri, cu colecția lor de păpuși din lut, pictate după înățișarea personajelor lui Ion Creangă. Ionela și Costin Lungu din Humulești - de unde altfel ar putea fi niște fani atât de înfocați... Citeşte