Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2015 - Anul XX, nr. 130 (5942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tăuraş scos dintr-un beci cu ajutorul pompierilor

Marţi, 9 Iunie 2015 (18:21:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tăuraş de aproximativ 360 de kilograme care a căzut într-un beci îngust a dat mari bătăi de cap unui echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, chemat să ajute la salvarea bovinei. Tăuraşul în vârstă de un an de zile, aflat în gospodăria unui bărbat din satul Chilişeni, comuna Udeşti, a scăpat marţi pentru prima dată din grajdul în care a crescut. ISU Suceava a primit un apel la numărul de urgenţe 112 marţi, în jurul orei 10.30. Un echipaj se afla la acea oră la un accident rutier petrecut la Ipoteşti şi a ajuns în scurt timp la Chilişeni. Iniţial, ajutat de vecini, proprietarul animalului a încercat să îl tragă din beciul adânc de aproape doi metri, însă oamenii şi-au dat seama că nu au nici o şansă să-l scoată singuri. Nici pompierilor nu le-a fost uşor să salveze animalul. După aproximativ o oră, timp în care pompierii au transpirat serios pentru a lega viţelul, a urmat scoaterea sa din beci. Au dat o mână de ajutor şi localnicii, astfel că s-a ajuns ca aproximativ zece oameni să pună mâna pentru scoaterea animalului. Scos din beci, viţelul s-a întors în grajd, unde însă nu va rămâne prea mult, proprietarii negociind în aceste zile vânzarea sa la un abator şi fiind hotărâţi acum mai mult ca oricând să scape de el.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăuraş scos dintr-un beci cu ajutorul pompierilor.
 Vizualizări articol: 2251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tăuraş scos dintr-un beci cu ajutorul pompierilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcinta dobrogeană a Chiraței Intreb un localnic, apoi un bucatar, apoi un turist cu ce aliment ar asocia vacanta estivala. "Cu braga" - imi raspunde cel dintai. "Cu o salata de fructe de mare", zice si-al doilea, gata sa-mi faca o demonstratie de arta... Citeşte