Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2015 - Anul XX, nr. 130 (5942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mulţumesc, Gabi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri dimineaţă, înainte de a deschide "Monitorul", am pariat cu mine însumi în legătură cu subiectul abordat de colegul Gabriel Manţă: o fi Champions' League sau finala de la Roland Garros? Ştiindu-l împătimit şi de tenis, mi-era frică să nu fi scris despre isprava lui Wawrinka, lăsându-mi astfel mie "plăcerea" de a elogia prestaţia Barcelonei. Slavă Domnului, dragul de Gabi s-a orientat corect, ceea ce m-a făcut să aleg titlul de azi. Chestia tare e că eu aş fi scris mai elogios, jocul Barcelonei părându-mi-se de foarte bună calitate, oricum cu cel puţin o clasă peste cel al Juventus-ului. Pe Neymar continui să-l consider un viitor Balon de Aur, în timp ce Piticul pare deja intrat în rolul lui Xavi, cel care va părăsi barca Barca. Iar Barcelona, de când nu mai trăieşte sub influenţa psihozelor lui Pep, joacă un fotbal chiar luminos. Trec dincolo, la Paris, unde Wawrinka a reuşit, cel puţin în două meciuri memorabile, cele contra lui Federer şi apoi Djokovici, să demonstreze că nicio vârstă nu e prea înaintată pentru a începe să faci performanţă la vârf. A fost cel de-al doilea turneu de Grand Şlam câştigat de Stan, primul fiind Melbourne-ul de anul trecut, dată la care tocmai începusem să mă întreb de ce naiba nu se retrage. Acum, aş zice că doar a confirmat ceea ce e evident de mai multă vreme, anume că aşa numitul "careu de aşi" e alcătuit, evident, din... cinci! Discutând înainte de meci cu cineva drag mie, şi mizând pe victoria lui Stan (cu argumentul că dacă l-a bătut pe Federer - şi în ce hal! -, atunci poate să-l bată fără emoţii şi pe Nole), am fost temperat cu un contraargument la fel de solid: "Poate doar dacă îi vine lui Djokovici - iertaţi citatul! - ciclul!". Nu ştiu dacă a fost chiar asta, dar în mod cert Nole n-a fost nicio secundă în apele lui, nici măcar în primul set, câştigat până la urmă convingător. Inclusiv atunci, am fost convins că Stan va câştiga, tot atât cât de rezultatul final al partidei Juventus - Barcelona. Ceea ce nu mă poate împiedica să rămân cu fixaţiile mele: că Federer va câştiga şi el anul acesta un turneu de Grand Şlam, şi că anul viitor Champions' League nu poate avea decât un singur câştigător, Real Madrid!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţumesc, Gabi.
 Vizualizări articol: 1602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mulţumesc, Gabi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcinta dobrogeană a Chiraței Intreb un localnic, apoi un bucatar, apoi un turist cu ce aliment ar asocia vacanta estivala. "Cu braga" - imi raspunde cel dintai. "Cu o salata de fructe de mare", zice si-al doilea, gata sa-mi faca o demonstratie de arta... Citeşte