Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Femeie păcălită prin metoda „Accidentul” de un fals poliţist

Miercuri, 4 Martie 2015 (11:11:35)
Poliţiştii Postului Grănicești au fost sesizați marţi de o femeie de 64 ani, din localitate, despre faptul că fiica sa de 41 ani, localnică, a fost înșelată luni cu suma de 3.200 lei, prin metoda „Accidentul”. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că luni, între orele 13.00–14.00, femeia de 41 de ani, care locuieşte cu mama sa, a fost sunată pe telefonul fix de la domiciliu de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind polițist și care i-a adus la cunoștință faptul că fratele său a suferit un accident de circulație în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori sunt accidentați și se află la spital, fapt pentru care trebuie să-i dea suma de 550 euro pentru a se împăca cu tatăl minorilor.Ulterior, femeia a luat din casă 3.200 lei, ce aparţineau mamei sale, s-a deplasat în centrul comunei Grănicești, unde a înmânat suma de bani unui bărbat venit cu un autoturism.„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie păcălită prin metoda „Accidentul” de un fals poliţist.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie păcălită prin metoda „Accidentul” de un fals poliţist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt Gvinda Cornel trimis de
( 4 mar 2015, 12:39:09
S-au tot facut campanii de informare, inclusiv Monitorul a avut articole pe aceasta tema, s-au dat comunicate de la IPJ, s-au facut campanii, s-au distribuit fluturasi, iar in fiecare zi la stiri cazuri de genul acesta, cu babe prostite de falsi politisti, procurori, etc.
Daca nu te duce mintea sa pui mana pe telefon sa verifici daca e sau nu adevarat, daca e greu sa mai intrebi pe cineva, n-au decat s-o pateasca...ca le spui ca la prosti si tot nu pricep. Se tot bate doba, dar se bate pentru surzi. Nu ma bucur sa se intample asa ceva, dar cat de batut in cap sa fii sa te apuci sa arunci cu banii fara sa stii pe ce????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte